Vés al contingut

Una sessió d’entrenament de patinatge artístic a la Sala Polivalent ajunta per un dia a bona part de les patinadores borgenques

La sessió d’entrenament magistral que aquest diumenge, 23 de juny, han fet una part de les patinadores borgenques federades a la Sala Polivalent ha ajuntat per un dia a una part de les practicants borgenques d’aquest esport. 

Habitualment, la Isona, la Irina, la Martina, l’Arlette i la Berta entrenen, però no ho fan juntes ja que pertanyen a clubs diferents. 

Aquest diumenge, però, les entrenadores Laura Casas Turon i Natàlia Garcia són les que els hi han proposat els exercicis que s’havien d’anar fent sobre la pista de la Sala Polivalent. 

A més, com que aquesta sessió d’entrenament magistral (‘masterclass’ en anglès) era oberta a tothom, també hi han participat la Queralt, a qui li agrada molt el patinatge, i el Guim, que ho ha fet amb uns patins en línia. 

Actualment, a les Borges hi ha una desena de patinadores federades que entrenen amb regularitat i que ho fan a clubs de Reus (Ploms i Reus Deportiu), Riudoms i Montbrió, una part de les quals són les que s’han trobat aquest diumenge.

La matinal va acabar amb el joc del mocador, però sobre patins i, per tant, amb més emoció i velocitat. 

Aquesta sessió d’entrenament magistral és una més de les activitats que durant aquestes setmanes ha promogut la Comissió de Festes borgenca dins les Primeres Jornades Esportives.     

 

Comparteix