Les Borges renova tot el seu enllumenat públic i preveu un estalvi del 70% en la factura del consum elèctric ateruel dj., 23/12/2021 - 13:58
L'Ajuntament de les Borges du a terme durant aquestes setmanes la renovació total de l'enllumenat públic del municipi amb un doble objectiu: d'una banda reduir la factura mensual del consum elèctric i, d'altra, reduir les emissions de CO2.
Impost sobre les emissions de diòxid de carboni dels vehicles de tracció mecànica ateruel dt., 04/05/2021 - 13:16
Enguany s’implantarà el nou impost sobre les emissions de diòxid de carboni dels vehicles de tracció mecànica, un tribut de fiscalitat verda, la recaptació del qual es destinarà íntegrament a accions de millora de l’entorn i del transport públic, a fomentar les energies renovables i els vehicles nets, i a impulsar la mobilitat sostenible, la gestió dels parcs naturals i la recerca.
Impost CO2
L’Ajuntament de les Borges del Camp aprova l’ordenança per a la promoció de les instal·lacions d’autoconsum amb energia fotovoltaica ateruel dj., 25/02/2021 - 11:47
Amb el vot favorable de tots els grups municipals, el ple del 19 d’octubre del 2020 va aprovar inicialment aquesta ordenança que estableix una regulació municipal que incentiva la implantació de les instal·lacions d’autoconsum amb energia solar fotovoltaica, la qual ha esdevingut definitiva en data 4 de febrer de 2021.
Energia fotovoltaica
Autorització i comunicació de crema ateruel dt., 22/09/2020 - 11:06

S'habilita el període entre el 16 de setembre i el 15 d'octubre durant el qual es pot sol·licitar l'Autorització de crema. Aquelles persones que vulguin portar a terme una crema als terrenys forestals durant aquest període han de sol·licitar prèviament l'autorització a les oficines de l'Ajuntament.

Posteriorment a aquesta data, durant el període entre el 16 d'octubre i el 14 de març les persones que tinguin previst fer foc no necessiten d'una autorització administrativa però sí que ho han de comunicar prèviament a l'Ajuntament.

Crema restes vegetals
Crida per continuar amb la gestió especial de residus en temps de pandèmia ateruel dv., 17/07/2020 - 14:18
Donada l'alerta sanitària pel rebrot de la COVID-19 al territori català, Secomsa fa una crida per continuar la bona gestió dels residus durant aquesta situació excepcional.
Personal Secomsa