Vés al contingut

Una cinquantena de ciclistes a la Bicicletada Nocturna del Poliesportiu el Garrigó

 

Una cinquantena de ciclistes de totes les edats han participat aquest dissabte en la Bicicletada Nocturna organitzada pel Poliesportiu el Garrigó, amb sortida al passeig de l’Hort del Dasca, arribada al Poli i premi final: un bany nocturn a la piscina fins a les 12 de la nit.

La bicicletada, que va començar poc després de dos quarts de nou del vespre, molt nocturna no és. Almenys en aquesta edició. A aquella hora encara hi ha força llum de dia i és per això que, de cara a l’any vinent, els organitzadors tenen intenció de començar una mica més tard per fer-la coincidir amb l’última llum del dia i amb la foscor de la nit.  

Enguany, sortida davant l’escola en direcció al Polígon, tornada pel mateix Camí de l’Estació i Baixada de la Creueta, riera, i cap a l’ermita. Un cop a l’ermita, parada, fotografia de grup i sortida fent una giragonsa fins entrar al nucli antic pel pont de l’Oriol. D’aquí cap a la plaça de la Font, llac de la Recer i amunt cap al Poli. 

Arribats al Poli, la canalla més ansiosa va fer cap ràpidament a la piscina, a la que poc a poc hi va anar a parar tothom. Bany, sopar, i fins l’any vinent.

Aquest any 2023 el Poli fa cinquanta anys i, entre les diverses activitats que organitza actualment hi ha aquesta Bicicletada Nocturna, pensada sobretot per a la participació de nens i nenes, tot i que mai hi falten adults, tant per acompanyar-los com per, sobretot, gaudir de la piscina nocturna.

 

 

Comparteix