Vés al contingut

L’estiu comença de la millor manera, amb l’espectacle de dansa de Roser Prats

La programació d’estiu de les Borges del Camp no podia començar millor que amb l’espectacle de dansa ofert per l’escola de la borgenca Roser Prats, el passat dissabte 1 de juliol, a la pista del Centre Cultural Serè. 

Una seixantena de ballarines, incloent-hi 4 ballarins, van representar l’espectacle corresponent al festival de fi de curs de l’escola de dansa de la Roser Prats. Aquesta era la 26ena edició del festival, que ja s’havia representat al Celler de Vila-seca, municipi on s’ubica l’acadèmia. Per aquest motiu, la majoria dels dansaires són d'aquest municipi, tot i que també n’hi ha de les Borges del Camp.

L’espectacle, presentat per la regidora Núria Cabré, representava les diferents estacions de l’any i va tenir molt de seguiment i una molt bona acollida.

Després de la bona rebuda del festival, properament s’intentarà crear un grup de nenes i nens que vulguin aprendre dansa a les Borges, ja sigui clàssica, jazz, hip hop o d’altres modalitats, per tal que comenci el proper curs 2023-24. L’any passat també es va intentar crear un grup, però no hi va haver inscripcions suficients i, finalment, no es va poder dur a terme.

A més de la mateixa Roser Prats, a la seva escola de dansa hi ha 4 professores que hi donen classe.

Festival_Dansa_Borges_2023

Comparteix