Vés al contingut

La Biblioteca Pública Municipal Ferran Jové i Hortoneda reprèn la seva activitat

La Biblioteca Pública Municipal Ferran Jové i Hortoneda de les Borges del Camp reprendrà la seva activitat a partir de la setmana vinent amb l’obertura, inicialment, de dues tardes a la setmana. 

Per tant, i a partir de dilluns vinent, 13 de maig, la biblioteca obrirà els dilluns i els dimecres de 5 a 8 de la tarda (17:00h a 20:00h). 

La biblioteca, a més del servei de prèstec de llibres, és un punt de trobada per a nens, nenes, joves i famílies que volen utilitzar els seus serveis, la seva xarxa informàtica, les noves tecnologies i com a lloc d’estudi i per a fer deures, llegir contes, etc. 

A més de la reobertura, la biblioteca borgenca treballarà en la dinamització del centre i en l’establiment d’activitats que facin d’aquest equipament un punt a tenir en compte dins l’oferta cultural borgenca. 

Per a la reobertura i funcionament de la biblioteca l’Ajuntament de les Borges rebrà una subvenció, tramitada a través del Consell Comarcal del Baix Camp, en l’àmbit de l’acompanyament a les persones.   

 

Comparteix