Vés al contingut

El Poli habilita dues pistes de petanca, que han 'inaugurat' els vuit equips inscrits en aquest joc a les Jornades Esportives

El Poliesportiu el Garrigó, el Poli, ha habilitat dos espais a la zona de les moreres per a la pràctica del joc de la petanca. 

Aquests dos espais han quedat habilitats aquest dissabte, 22 de juny, quan vuit equips formats per dues o tres persones han participat en una competició informal entre ells dins els actes promoguts a les Primeres Jornades Esportives que organitza la Comissió de Festes. Alguns dels equips participants eren infantils, mentre que la resta eren d’adults. 

Val a dir, però, que les normes de la petanca són iguals per a petits o grans i bàsicament consisteixen a acostar tant com sigui possible les boles llençades per un jugador o jugadora, o per un equip, al bolig, la bola petita que marca el desenvolupament del joc i que ha de quedar allunyat, quan comença la partida, un mínim de sis metres a comptar des del lloc on tiren les persones participants. 

La petanca era un joc habitual al Poli que d’alguna manera s’ha recuperat aquest dissabte ja que les dues pistes quedaran habilitades a partir d’ara per a la pràctica d’aquest entreteniment, a cavall entre l’esport i el joc i que és sobretot un bon motiu per passar una estona ja sigui per competir o simplement per distreure's.      

 

Comparteix