Vés al contingut

Bon Nadal i bones festes!!

 

L'alcalde de les Borges del Camp, Quim Calatayud,

la Corporació Municipal

i totes les persones que formem part de l'Ajuntament de les Borges del Camp - Administració, Serveis i Brigada Municipal - us desitgem que tingueu un

Bon Nadal i molt bones festes‼️

Comparteix

Amb 43 donacions de sang, les Borges fa el Nadal més solidari jribas dg., 24/12/2023 - 23:28

A les portes de les festes de Nadal, les Borges del Camp estén el seu tarannà solidari i el fa més evident en la campanya de donació de sang que es va fer el passat divendres, 22 de desembre.

El Centre Cultural Seré va acollir la campanya de donació de sang

 

22 de desembre de 2023: 50 anys del primer pessebre de les Borges a Gallicant

Aquest passat divendres, 22 de desembre, va fer 50 anys exactes de la primera sortida d’un grup d’una trentena d’excursionistes borgenques i borgencs en direcció a Gallicant amb l’objectiu de posar-hi un pessebre, una tradició que s’ha mantingut viva al llarg d’aquests últims 50 anys. 

Comparteix

L’Ajuntament de les Borges rep una subvenció per tres actuacions en matèria de Medi Ambient, Salut i Territori  

L'Ajuntament de les Borges del Camp ha rebut una subvenció per un import total de 44.741,77 euros per part de la Diputació de Tarragona. 

De conformitat amb les bases reguladores per a la concessió de subvencions de Medi Ambient, Salut Pública i Territori per la Transició Energètica i Acció Climàtica, es dóna publicitat a la subvenció atorgada per la Diputació de Tarragona per acord de la Junta de Govern, de data 4 d’octubre de 2022. 

Comparteix