Vés al contingut

Viviu el Nadal a les Borges!

L’Ajuntament de les Borges i la recent creada Comissió de Festes, a més de les diverses entitats que hi col·laboren, ja tenen a punt el programa de Nadal, Cap d’Any i Reis. 

Falten dies per Nadal, però ja us podeu avançar i podeu anar descobrint tota la programació a través d’aquest canal, on també trobareu el programa en el pdf adjunt.  

De les primeres activitats a tenir en compte volem destacar la Recollida dels troncs de Nadal, entre el 27 de novembre i fins al dia 5 de desembre. 

Totes aquelles famílies que volgueu podeu portar el vostre ‘tronc de Nadal’ a les oficines de l’Ajuntament. I amb tots aquests ‘troncs’ farem una gran festa de descoberta el dimecres dia 6. 

Efectivament, dimecres dia 6, Anem a buscar el Tió a l’Ermita i enguany, i com a novetat, el Tió de les Borges no estarà sol. Tindrà altres troncs acompanyants. Recordeu que la sortida cap a l’ermita serà dimecres, dia 6, a dos quarts d’onze del matí (10:30h) des de la plaça de Sant Antoni i amb acompanyament de Grallers i Timballers de la Colla Gegantera i amb Timbalers de la Colla de Diables.  

El diumenge 17, una fita ben destacada: 50ena edició del Pessebre al Puig de Gallicant. Una activitat que va iniciar-se l’any 1973 i que, des d’aleshores, s’ha anat fent any rere any. Enguany, amb un dinar de germanor a Arbolí. Venda de tiquets a les oficines de l’Ajuntament. 

El mateix diumenge 17, Bingo per la Marató, divendres 22, Donació de sang, dissabte 23, llibres i contes a la plaça Primer d’Octubre i arribem al diumenge 24 amb la Missa del Gall i al dilluns 25, Nadal, amb la Missa Solemne a les 12 del migdia i Fem cagar el Tió a un quart de dues a la plaça de l’Església. 

Dimecres 27 i dijous 28, activitats per a la canalla a la Sala Polivalent, amb patinatge, i a la Biblioteca amb contacontes i un taller de Nadal. I dissabte 30, una altra de les novetats destacades d’enguany. 

Dissabte 30, nens i nenes, a partir de les cinc de la tarda veniu a la plaça Primer d’Octubre on el patge reial haurà arribat amb tot el seu Campament Reial. Tota la màgia de l’Orient, a les Borges. 

Diumenge 31, IV Cursa Sant Silvestre per fer baixar els torrons, l’Home dels Nassos i a la nit acomiadarem l’any i donarem la benvinguda al 2024 a la Sala Polivalent. Cadascú es porta el sopar i l’Ajuntament us ofereix taula, música i bon ambient. Tiquets fins al dia 29 de desembre a l’Ajuntament. 

El dia de Cap d’Any, a les 12, Missa Solemne i enfilem els dies més màgics amb una reunió oberta a pares i mares el dia 4 de 7 a 8 a l’Abadia. I finalment, el dia més esperat. 

La tarda del 5 de gener, Melcior, Gaspar i Baltasar ja han fet saber a l’Ajuntament i a tot el poble que enguany entraran a les Borges pel Pont de l’Oriol. 

Un cop Ses Majestats siguin a les Borges, la gran cavalcada i, a l’església, repartiment de joguines i regals. El darrer acte d’aquest Nadal serà la missa del dia 6, missa solemne de l’Epifania. 

Consulteu tots els detalls al programa i viviu el Nadal a les Borges!!

 

Comparteix