Vés al contingut

Teatre de Maleta presenta 'Recony', un monòleg reivindicatiu dins la Primavera Cultural borgenca

Teatre de Maleta es defineix com 'una associació de dones creadores amb la finalitat de promoure, fomentar i divulgar la presència de les dones en les Arts Escèniques'. I afegeix: 'No som neutrals. Volem contribuir al creixement del moviment feminista i a la seva expansió'. 

I amb aquestes premisses, Teatre de Maleta i en concret l'actriu Eva Barceló ha presentat al Centre Cultural Serè el xou 'Recony' que inclou un monòleg amb la intervenció del públic i un llibre-revista que recull testimonis i vivències de dones prioratines amb l'objectiu de posar en valor 'els coneixements, la labor i l'experiència de les dones que habitem el món rural'. 

L'objectiu és 'donar visibilitat a les múltiples formes del masclisme i a com es manifesten, suscitant debat i reflexió per eradicar les violències masclistes'. 

Una quinzena de dones van assistir a la representació, que vol generar, amb humor i des de l'apoderament, debat i participació. Teatre de Maleta ja havia actuat amb anterioritat a les Borges i en aquesta ocasió ho ha fet dins la programació de Primavera Cultural 2023.

Comparteix