Vés al contingut

Molt bona acollida al 1r Torneig Amateur de Tennis de Taula de les Borges del Camp

El primer Torneig Amateur de Tennis de Taula organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de les Borges del Camp ha rebut una gran acollida per part de les més de 40 persones inscrites en aquesta prova. 

A la pista del Centre Cultural Marinada s’hi van muntar cinc taules de tennis de taula i a la part central quatre xarxes per a la pràctica del mini tennis i per tenir un primer contacte amb la raqueta. 

El regidor d’Esports Raül Moreno, les també regidores Núria Cabré i Maria Pilar Daroca i l’alcalde de les Borges, Quim Calatayud, van tenir cura de tots els detalls del muntatge. Dijous a la tarda es van formalitzar les inscripcions i es va poder tenir un primer contacte. I divendres, simultàniament i a partir de les set de la tarda es va anar disputant la competició, que era eliminatòria. 

Les partides es van disputar en les categories Sub 12, Sub 16 i Absoluta.

El resultat final va ser el següent: 

Sub 12: 

1r. Eric Rodríguez  

2a. Martina Moreno

Consolació: Hugo Gines i Mohamed Bandkaden

Sub 16:

1r. Roger Moreno

2n. Dídac Carbó

Consolació: Oriol Mena i Max

Absoluta: 

1r. Pol Besora

2n. Diego Cánovas

Consolació: Ckakir Kouriri i Eric Jiménez

Amb tota probabilitat aquesta primera edició del Torneig Amateur de Tennis Taula de les Borges del Camp tindrà continuïtat en properes edicions ja que la bona acollida i el bon ambient creat al voltant d’aquesta pràctica esportiva en garanteixen la continuïtat, segons ha manifesta el regidor Raül Moreno, qui ha agraït a totes les persones col·laboradores i a totes i tots els participants la bona acollida dispensada a aquesta activitat.  

 

Comparteix