Vés al contingut

Les Borges s'adhereix als actes i al manifest del 25N contra la violència envers les dones

Una vintena de persones han participat la tarda d'aquest dijous, 25 de novembre, en l’acte reivindicatiu del Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones que ha tingut lloc a la plaça de la Dona de les Borges del Camp.

La borgenca Isabel Andreu ha llegit el manifest, que durant aquest 25 de novembre ha sigut l'eix dels nombrosos actes i manifestacions celebrats arreu de Catalunya. A les Borges, entre les persones assistents, l'alcalde, Quim Calatayud i les regidores Montse Llauradó, Raquel Cueva i Maria Vilà.

A més de la lectura pública del manifest, durant el dia estava previst pintar amb petjades de color lila diversos passos de vianants del municipi, però a causa de la pluja caiguda en els últims dies no ha estat possible fer aquesta acció, i tant a les Borges com en altres pobles propers on s'havien programat accions similars, finalment no s’han pogut dur a terme i s'han hagut de posposar. No obstant això, i de forma simbòlica, sí que s’han pintat algunes petjades liles al terra de la plaça de la Dona pocs minuts abans de la lectura del manifest del 25N.

Posteriorment, i durant la sessió plenària que s'ha celebrat a les set de la tarda al Centre Cultural Serè, la regidora Maria Vilà ha llegit novament el manifest, al qual s'hi han adherit els tres grups polítics presents a l'Ajuntament borgenc. A les Borges, a més, i durant tot el dia, el balcó de l'Ajuntament ha lluït una pancarta reivindicativa com a mostra de suport a la jornada i de rebuig a la violència contra les dones.

Comparteix