Vés al contingut

La Comissió de Festes celebra amb tennis taula, zumba, caminada i patinatge el primer cap de setmana multiesportiu

La Comissió de Festes de les Borges ha organitzat aquest cap de setmana, 15 i 16 de juny, diverses activitats esportives en diversos escenaris: tennis taula dissabte al Poliesportiu el Garrigó; una caminada matinal de diumenge amb dues rutes pels miradors de les Costes; una altra activitat matinal de diumenge amb zumba a la pista del Centre Cultural Marinada i una exhibició de patinatge artístic a la Sala Polivalent diumenge a la tarda.

Abans d'iniciar la caminada de diumenge matí, la instructora de zumba va fer uns exercicis d'escalfament pels caminadors i les caminadores, que van sortir a les 10 del matí. Quan van tornar, cap a les 12 del migdia, una quarantena de dones van iniciar una sessió de zumba seguint el ritme de cançons com Worth it de Fifth Harmony, Así es la vida de Enrique Iglesias i Maria Becerra o Arranca de Becky G., entre moltes altres. 

La temperatura i l’absència de sol van ser favorables per a la pràctica esportiva ja que no feia massa calor tenint en compte les dates en què s'ha celebrat aquest primer cap de setmana multiesportiu. 

L'exhibició de 40 patinadores omple la Sala Polivalent

Durant la tarda de diumenge, individualment, en trios, quintets o en grups, una quarantena de patinadores dels clubs de patinatge de Riudoms, Montbrió, Reus Ploms, Reus Deportiu i Montskate han fet una exhibició mostrant les seves habilitats i construint figures diverses. Des de nenes de 5 anys que fa només un any que patinen, fins a veteranes de les Borges com la Laura Casas Turón, pionera en la introducció d’aquest esport a casa nostra, individualment o en grup van mostrar les seves habilitats davant el nombrós públic que omplia la Sala Polivalent. 

L’exhibició va ser molt ben rebuda pel públic que, a més d’aplaudir les figures i les exhibicions individuals, també va encoratjar amb aplaudiments les caigudes, que alguna hi va haver. 

Després de dues hores de patinatge, d'una actuació de gimnàstica rítmica i de 10 minuts de mitja part, representants de l’Associació de Dones, del Poliesportiu el Garrigó, de la Comissió de Festes, així com l’alcalde i diversos regidors i regidores de l'Ajuntament de les Borges van fer entrega de medalles, diplomes i d’una bossa obsequi a cadascuna de les patinadores. 

Les entrenadores locals també van ser obsequiades per l'alcalde, Quim Calatayud i pel regidor d'esports, Raul Moreno. Les esportistes van tancar la jornada amb una fotografia de grup de totes les participants.

Aquest ha estat el primer cap de setmana de les Jornades Multiesportives que organitza la Comissió de Festes de les Borges, de les quals encara en podreu gaudir fins el proper 29 de juny

Tot i ser una entitat de creació molt recent, la Comissió de Festes ha fet incursions en diversos àmbits de la vida social borgenca: des de l'organització d'un campament reial amb motiu de les festes de Nadal, fins el Boom fest amb música i DJs, l’organització d’una calçotada popular, col·laborant amb el Passatge del Terror o ara amb aquestes activitats multiesportives.  

 

Comparteix