Vés al contingut

Convocatòria de sessió extraordinària del ple

Es convoca a la sessió ordinària que tindrà lloc a l'Auditori del Centre Cultural Serè el proper dijous dia 11 d'agost de 2022 a les 19.00h.

ORDRE DEL DIA

MODIFICACIONS DE CRÈDIT

     1. Aprovació de la modificació de crèdit núm. 11/2022

DELEGACIONS A ALCALDIA

     2.  Delegacions especials a l'Alcaldia per modificar el projecte i el contracte de les obres de millora de les vies públiques

Comparteix

Més de 150 assistents al sopar anual de persones associades al Poliesportiu el Garrigó

El sopar anual de persones associades al Poliesportiu el Garrigó va celebrar-se aquest passat dissabte, 6 d'agost, amb la participació d'uns 150 socis de l'entitat. 

El Poliesportiu el Garrigó enguany està d'enhorabona ja que, a més d'haver pogut recuperar aquest sopar després dels dos anys de pandèmia, enguany també s'han fet les obres de recreixement de la piscina i de condicionament de la piscina infantil. 

Comparteix

Cinema, sopar de senalló, havaneres i rom cremat per tancar el mes de juliol

Les Borges del Camp ha acomiadat aquest calorós mes de juliol amb activitats a l'ermita i al Centre Cultural Marinada. Divendres, 29 de juliol, una cinquantena de borgencs i borgenques van trobar-se a l'ermita per veure Cinema familiar a la fresca a la plaça del santuari. És l'opció que va oferir l'Associació dels Amics de l'Ermita de la Mare de Déu de la Riera. 

Uns altaveus molt potents, la pantalla i taules i cadires escampades sota els arbres van acompanyar la projecció d'una pel·lícula de la factoria Disney: Jungle Cruise. 

Comparteix