Vés al contingut

La Generalitat inicia les obres d’adequació del tomb de la Cooperativa

La Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament de Territori, l’Ajuntament de les Borges del Camp i l’Institut Català del Sòl (INCASÒL), inicien les obres en l’entorn urbà exterior de l’equipament cultural Cal Casals. Aquests treballs tenen com a intenció adequar l’espai públic del voltant de l’edifici per a millorar-ne l’accés i regularitzar els terrenys afectats pel Pla d’ordenació urbanística municipal (POUM) de les Borges del Camp.

Comparteix

Quasi enllestides les obres de Magdalena Martorell, nova àrea de cal·listènia i aviat a terra les cases del tomb de la Cooperativa

L'alcalde de les Borges, Quim Calatayud, va donar compte en la sessió plenària celebrada aquest dijous, 22 de setembre, de l'estat de les obres que es duen a terme a l'avinguda Magdalena Martorell, a la zona del barri del Baix Camp i en altres punts com la plaça de la Font o el passeig de l'Hort del Dasca. 

Respecte de l'avinguda Magdalena Martorell, l'indret de les Borges del Camp que registra una major mobilitat tant de vehicles com de persones, l'alcalde va detallar els avenços que hi ha hagut des de la Punta fins al tomb de la Cooperativa. 

Comparteix

Comunicat informatiu sobre les obres de millora de l'avinguda Senyora Magdalena Martorell

El proper dia 22 d’agost començaran les obres d’asfaltat del tram de l’avinguda Senyora Magdalena Martorell que va des del tomb de la Cooperativa fins a la plaça de la Punta, i finalitzaran el dia 31 d’agost.

Durant les obres no es podrà aparcar en tot aquest tram de via pública i es podrà circular només en sentit Alforja.

Mentre durin els treballs els accessos al camí de Reus, a la plaça de la Font i al passeig de l’Hort del Dasca estaran tancats des de l’avinguda Senyora Magdalena Martorell.

Comparteix

El nou camí d'accés al Poli, que substitueix les antigues escales, enllestit

Les obres d'adequació d'un nou camí d'accés al Poliesportiu El Garrigó des de la plaça de la Generalitat fins al carrer de la Pujada del Poliesportiu ja estan enllestides. Hi falta, això sí, que s'hi col·loquin els fanals que enllumenaran aquest recorregut, que ha comportat la desaparició de les velles escales de formigó que hi havia fins fa poc. 

La parcel·la on s'ha actuat és una llenca de terra de propietat municipal que es caracteritza per l'arbrat i per les figues de moro que hi ha a la part baixa de la finca. 

Comparteix

L'Ajuntament de les Borges del Camp formalitza amb l'Incasòl l'enderroc de dues cases per alliberar el tomb de la Cooperativa

L'alcalde de les Borges del Camp, Quim Calatayud i Francisco Reina del Pozo, Cap de gestió de Projectes de Rehabilitació de Nuclis Antics, en representació de l'Institut Català del Sòl (Incasòl) han signat l'acord que permetrà l'enderrocament de dues cases al tomb de la Cooperativa, de tal manera que, un cop a terra, es podrà urbanitzar definitivament aquesta zona de l'avinguda Magdalena Martorell, adjacent al Centre Cultural Serè.

Comparteix

Les obres de la nova rotonda que substituirà 'l'empalme', en breu, a licitació pública

L'alcalde de les Borges del Camp, Quim Calatayud, s'ha reunit durant el matí d'aquest divendres, 10 de juny, amb Xavier Flores, secretari general d'Infraestructures del Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana. Flores, qui anteriorment ocupava un càrrec similar a la Generalitat de Catalunya, era aquest divendres a Tarragona convidat per la Cambra de Comerç d'aquella ciutat on ha intervingut a l'acte Bon dia Tarragona. 

Comparteix

Les obres de l'avinguda Magdalena Martorell quedaran enllestides a meitats de juliol

Les obres de remodelació de l'avinguda Magdalena Martorell avancen a bon ritme i, si no hi ha cap entrebanc o retards a causa de la meteorologia, quedaran enllestides a meitats de juliol. 

Després d'haver actuat en una de les dues bandes del carrer, fa un parell de setmanes es va començar a treballar des de la Torre Sans en direcció muntanya, on ja s'està instal·lant el nou panot i la nova vorera al mateix temps que per l'altre extrem ja s'ha arribat a la plaça de la Font.   

Comparteix