Vés al contingut

Subvenció Diputació de Tarragona. Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria Municipal i Territori. Convocatòria any 2023.

De conformitat amb les bases reguladores per a la concessió de subvencions de la unitat de Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria Municipal i Territori, destinades al control sanitari de l'aigua de consum humà, l'aigua de les piscines municipals i la legionel·la a les instal·lacions municipals (any 2023), es dóna publicitat a la subvenció atorgada per la Diputació de Tarragona per acord de la Junta de Govern, de data 20 de juny de 2023, segons el qual l'Ajuntament de les Borges del Camp és beneficiari d'un ajut de 3.116,36€ € destinats al tractament preventiu de la legione

Comparteix

Subvenció Diputació de Tarragona. Cultura. Projectes i activitats culturals o d’interès per la ciutadania, de caràcter singular. convocatòria any 2023.

De conformitat amb les bases reguladores per a la concessió de subvencions de cultura destinades a projectes i activitats culturals o d’interès per la ciutadania, de caràcter singular (any 2023), es dóna publicitat a la subvenció atorgada per la Diputació de Tarragona per acord de la Junta de Govern, de data 20 de juny de 2023, segons el qual l'Ajuntament de les Borges del Camp és beneficiari d'un ajut de

Comparteix

Moltes gràcies!!

 

De nou, i ara que la Festa Major ja és història, moltes gràcies a tothom que hi ha contribuït per fer-la possible. 

Comparteix

Processó, benedicció dels animals, màgia, correfocs i caminada popular per tancar la Festa Major

Una vaca, un drac…bé, millor dit, un nen amb una disfressa de vaca, un altre amb un capgròs de drac, una tortuga, aquesta sí, real, un gran gat blanc que ja és un habitual de cada any… Diversos gossos, un altre animaló que era a la motxilla dels deus amos i que no es veia què era (possiblement un altre gat)…aquests van ser els animals que van passar per la benedicció tradicional de la festa de Sant Antoni Abat a les Borges. El mossèn, un cop beneïts els animalons, va animar-se i va escampar aigua per sobre dels nens i nenes, majoritàriament geganters, que eren a primera fila.  Després de l’Ofici de Festa Major va formar-se i va sortir la processó amb la imatge del sant, la del porquet que l’acompanya i la relíquia, en mans del mossèn.  La processó la van obrir els gegants de Móra la Nova, Alcover, Castellvell, Blancafort, el Morell i del Serè i la Marinada, de les Borges del Camp.  

Comparteix

Subvenció Diputació de Tarragona. Cooperació. Interessos préstecs. Any 2023

De conformitat amb les bases reguladores per a la concessió de subvencions per interessos de préstecs, any 2023, es dóna publicitat a la subvenció atorgada per la Diputació de Tarragona per acord de la Junta de Govern, de data 12 de desembre de 2023, segons el qual l'Ajuntament de les Borges del Camp és beneficiari d'un ajut de 13.147,31 € destinats a cobrir interessos de préstecs.

Comparteix

Subvenció Diputació de Tarragona. Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria Municipal i Territori. Any 2023

De conformitat amb les bases reguladores per a la concessió de subvencions de la unitat de Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria Municipal i Territori, es dóna publicitat a la subvenció atorgada per la Diputació de Tarragona per acord de la Junta de Govern, de data 20 de juny de 2023, segons el qual l'Ajuntament de les Borges del Camp és beneficiari d'un ajut de 8.265,23 € destinat a actuacions per la contractació del servei de socorrisme.

Comparteix

Ja tenim a punt el programa de la Festa Major d’Hivern

De divendres 19 a diumenge 21 les Borges torna a ser de festa. Amb el ressò encara de les festes de Nadal, preparem tot seguit la Festa Mahor d’Hivern en honor de Sant Antoni Abat. La programació es concentra en un cap de setmana, tres dies intensos amb activitats de tota mena i amb un afegitó esportiu els dies 26, 27 i 28 de gener.  

Comparteix

Moltes gràcies!!

Durant tot el mes de desembre, i fins aquest dissabte, 6 de gener, les Borges ha viscut les festes de Nadal, Cap d’Any i Reis amb tota mena d’actes i convocatòries. L’Ajuntament de les Borges vol expressar públicament el seu agraïment a totes les persones i a totes les entitats que amb les seves aportacions, la seva feina i la seva col·laboració han fet possible aquestes festes, tan lluïdes i participades. 

Comparteix