Vés al contingut

El taller de les Borges del Camp aporta noves idees a l’estratègia Leader 2023-2027

El Centre Cultural Serè va acollir aquest passat 6 d'octubre el quart taller participatiu organitzat pel Consorci Leader amb l'objectiu de contribuir al disseny de l'estratègia 2023-27 que ha de seguir en el futur aquest organisme. 

Els assistents al taller participatiu han fet noves aportacions en els diversos objectius previstos:

-Impulsar iniciatives innovadores i transformatives del territori

-Afavorir la creació d’oportunitats per a les persones 

-Acompanyar accions per a la mitigació del canvi climàtic

Els participants també van prioritzar les accions proposades en els diferents apartats.

La sessió participativa es va iniciar amb una breu explicació sobre el Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp, que gestiona els ajuts europeus Leader al Camp de Tarragona. Tot seguit es va presentar l’estratègia de desenvolupament local per al 2022-2023 que s’està elaborant.

Per desenvolupar la participació en el taller, els assistents s’han distribuït en tres grups per debatre cadascun dels tres objectius específics, i han anat canviant de grup, de manera que tots han participat en el debat de cada tema.

El de les Borges del Camp ha estat el quart taller que s’ha fet al territori d’actuació del Consorci, que inclou 93 municipis, 18 dels quals són del Baix Camp. En la sessió va participar la tinent d’alcalde Montse Llauradó i la regidora Maria Vilà.

També es pot contestar una enquesta en línia perquè tothom que estigui interessat hi pugui fer aportacions. Es pot contestar en aquest formulari.

Comparteix