Vés al contingut
Avançar en la gestió compartida dels residus, conclusió de la taula rodona sobre "Què, com i per què reciclem" cbardou dj., 10/11/2022 - 12:05

El repte d'avançar en la gestió compartida dels residus entre empreses fabricants d'envasos, ciutadania i administració, ha estat una de les principals conclusions sorgides a la taula rodona "Què, com i per què reciclem" celebrada aquest dimecres, 9 de novembre de 2022 a la Sala de Plens de l'Ajuntament de les Borges del Camp i retransmesa en directe. 

Fem un consum responsable de l'aigua davant l'alerta per sequera cbardou dj., 21/07/2022 - 14:46

L’Ajuntament de les Borges del Camp i Comaigua, companyia gestora del cicle integral de l’aigua a la Comarca del Baix Camp, demanen la col·laboració ciutadana per fer un consum responsable de l’aigua davant la situació de sequera que afecta 7 municipis de l’àmbit de gestió de Comaigua, provocada pel descens continuat de les reserves d’aigua, lligat a la manca de pluges.

Consum responsable d'aigua

L'Ajuntament de les Borges crida a estalviar aigua, a prevenir els incendis i a protegir-se davant l'onada de calor

L'Ajuntament de les Borges del Camp ha fet una crida a la ciutadania per estalviar aigua i fer un ús responsable i mesurat d'aquest recurs. L'absència de pluges generoses i persistents en els últims mesos fa que els aqüífers no es regenerin i que el risc de sequera vagi en augment. 

Davant aquesta situació, l'Ajuntament demana a tothom que es faci un ús responsable de l'aigua ja que tot just som a l'inici de l'estiu, l'època de menys pluviometria. 

Comparteix

Impost sobre les emissions de diòxid de carboni dels vehicles de tracció mecànica

Enguany s’implantarà el nou impost sobre les emissions de diòxid de carboni dels vehicles de tracció mecànica, un tribut de fiscalitat verda, la recaptació del qual es destinarà íntegrament a accions de millora de l’entorn i del transport públic, a fomentar les energies renovables i els vehicles nets, i a impulsar la mobilitat sostenible, la gestió dels parcs naturals i la recerca.

Comparteix

Autorització i comunicació de crema ateruel dt., 22/09/2020 - 11:06

S'habilita el període entre el 16 de setembre i el 15 d'octubre durant el qual es pot sol·licitar l'Autorització de crema. Aquelles persones que vulguin portar a terme una crema als terrenys forestals durant aquest període han de sol·licitar prèviament l'autorització a les oficines de l'Ajuntament.

Posteriorment a aquesta data, durant el període entre el 16 d'octubre i el 14 de març les persones que tinguin previst fer foc no necessiten d'una autorització administrativa però sí que ho han de comunicar prèviament a l'Ajuntament.

Crema restes vegetals
Crida per continuar amb la gestió especial de residus en temps de pandèmia ateruel dv., 17/07/2020 - 14:18
Donada l'alerta sanitària pel rebrot de la COVID-19 al territori català, Secomsa fa una crida per continuar la bona gestió dels residus durant aquesta situació excepcional.
Personal Secomsa