Vés al contingut

Gairebé 150 inscripcions a la primera Calçotada Popular, diumenge al Centre Cultural Marinada 

La calçotada popular que se celebrarà diumenge vinent, 25 de febrer, al Centre Cultural Marinada ja compta amb gairebé 150 inscripcions. La calçotada començarà cap a la una del migdia i comptarà amb un menú complet i un altre infantil, tot plegat a base de calçots, llonganissa, cansalada, xistorra, torrades, salsa, aigua, vi i postres. A més, hi haurà un concurs d'all i oli a morter.

Comparteix

Gran èxit del Carnaval borgenc, una mostra d’imaginació, bona feina i de moltes ganes de participar

El Carnaval borgenc va tornar a ser tot un èxit amb carrosses, disfresses, comparses i coreografies molt ben treballades, imaginatives i amb moltes ganes de fer-ho el millor possible. 

Va quedar clar que, amb la participació de tothom, l’objectiu és apujar el nivell d’aquesta festa, una de les més participades, col·laboratives i iròniques de les que es celebren durant l’any.   

Comparteix

Dissabte 3, a les Borges, 18 colles i tot l’ambient del Carnaval! 

Dissabte 3 de febrer, a les Borges, celebrem Carnaval. I ho farem amb més de 300 borgencs i borgenques inscrits a les 18 colles que prendran part en la festa. Recordeu que dissabte ens trobarem a les cinc de la tarda al carrer Verge de Montserrat on començarà la Rua de Carnaval.

Comparteix