Vés al contingut

L'Ajuntament de les Borges crida a estalviar aigua, a prevenir els incendis i a protegir-se davant l'onada de calor

L'Ajuntament de les Borges del Camp ha fet una crida a la ciutadania per estalviar aigua i fer un ús responsable i mesurat d'aquest recurs. L'absència de pluges generoses i persistents en els últims mesos fa que els aqüífers no es regenerin i que el risc de sequera vagi en augment. 

Davant aquesta situació, l'Ajuntament demana a tothom que es faci un ús responsable de l'aigua ja que tot just som a l'inici de l'estiu, l'època de menys pluviometria. 

D'altra banda, l'Ajuntament també insta tothom a mantenir actituds cíviques i responsables en contacte amb el bosc i amb la natura ja que el risc d'incendi forestal és molt elevat. 

Les altes temperatures afavoreixen el risc d'incendi i, a més, posen en situació de risc les persones vulnerables i les que realitzen activitats a l'aire lliure. 

Per tot plegat, prudència en el consum d'aigua, precaució en relació als incendis forestals i prendre totes les mesures d'hidratació i defugir els ambients amb altes temperatures. 

A la imatge, les altes temperatures que es registren avui, 17 de juny, amb nombroses comarques amb el termòmetre per sobre dels 30 graus. 

Comparteix