El tiempo - Tutiempo.net

Notícies

pleDissabte, 15 de juny a les 12 del migdia, tindrà lloc a la sala de sessions de l’Ajuntament de les Borges l’acte de constitució del nou consistori per al període 2019-2023. L’actual alcalde i candidat a la reelecció, Quim Calatayud, compta amb els suports necessaris per continuar al capdavant de l’alcaldia borgenca ja que la seva formació, Junts per les Borges del Camp, va obtenir la majoria absoluta, amb sis regidors i regidores, a les eleccions del passat 26 de maig. La resta de formacions que integraran l’ajuntament borgenc són ERC, amb 4 regidors i regidores i el PSC amb un representant.  

Divendres, 14 Juny 2019 08:59

estiu2019Aquesta primavera de temps com toca (ara caloreta, ara fresqueta) ens ofereix aquest mes de juny tot un seguit d’activitats oficials, lúdiques i festives amb les que els borgencs i les borgenques escalfarem motors de cara a l’estiu. Tenim ganes de bon temps, tenim ganes de passar-ho bé aquests dies tan llargs, tenim ganes que s’acabi l’escola i tenim ganes d’anar a la piscina i de gaudir amb totes les activitats previstes per aquest mes de juny i per inaugurar, oficialment, la temporada d’estiu!

Dijous, 13 Juny 2019 18:47

capvuitadaDijous 27 de juny és la festa de la Capvuitada a les Borges del Camp, quan els carrers s'omplen de catifes de flors per commemorar una festa amb més de 200 anys d'història al municipi. Amb un programa fonamentalment religiós que començarà a les 8 h del matí amb el Rosari de l'Aurora, seguirà  i amb l'Ofici Solemne concelebrat a les 12 h, mentre la part més vistosa és la confecció de catifes de flors.

Dimecres, 05 Juny 2019 10:27

logo base

Tot i que el sistema de repartiment de les cartes de pagament ha millorat respecte l'exercici anterior, s'ha detectat que en determinades zones de la demarcació aquests resultats no han estat plenament acceptables. Per aquest motiu, BASE- Gestió d'ingressos ha decidit ampliar el període de pagament de diferents padrons, - principalment, els corresponents a l'Impost sobre vehicles de tracció mecànica -, fins el proper dia 28 de juny de 2019.

No obstant, la data de càrrega dels domiciliats no es veurà afectada per aquesta ampliació de terminis.

Divendres, 31 Mai 2019 12:00