El tiempo - Tutiempo.net

Notícies

llarLa llar d’infants Els Eixerits de les Borges del Camp es va veure obligada a tancar el passat dia 13 de març de 2020 com a mesura de prevenció, amb motiu de l’emergència sanitària provocada pel COVID-19.

Divendres, 29 Mai 2020 08:07

capvuitada20

Les Borges del Camp renovarà, malgrat la crisi sanitària actual, el seu Vot de Poble amb la festa de la Capvuitada del Corpus.

Dijous, 28 Mai 2020 11:06

dol victimes covid

Des del mes de març d'enguany, els ciutadans de Catalunya han patit les conseqüències d'una crisi sanitària sense precedents generada per la COVID-19. Una pandèmia a escala mundial i amb uns efectes devastadors, que encara avui no hem pogut superar. Aquesta situació extrema que ha patit i està patint el poble de Catalunya ha tingut múltiples conseqüències negatives en els nostres serveis públics i els seus treballadors, en l'economia del nostre país i en la vida de tots i cadascun dels ciutadans. La vessant més cruenta d'aquesta crisi sanitària ha estat la pèrdua de milers dels nostres conciutadans i, en molts casos, amb la conseqüència més dolorosa que les seves famílies i amics ni tan sols han pogut acomiadar-los, ni acompanyar-los en els darrers moments de la seva vida. El Govern de la Generalitat, compartint la tristesa i el desconsol amb tots els ciutadans de Catalunya que han patit aquests efectes de la pandèmia, vol manifestar el seu dol i, alhora, acompanyar en aquests moments les famílies de les víctimes.

Per això, el President de la Generalitat, Molt Honorable Senyor Joaquim Torra i Pla ha declarat dol, a tot el territori de Catalunya fins al dia 5 de juny de 2020. L’Ajuntament de les Borges el Camp s’hi suma penjant la bandera a mig pal a la façana de la Casa de la Vila.

Dimecres, 27 Mai 2020 11:59

cartell biblio fase2El proper dimarts 26 de maig tornem a obrir la biblioteca amb limitació d’aforament

Amb l'inici de la Fase 2 del desconfinament, el proper dimarts 26 de maig, la Biblioteca Municipal Ferran Jové Hortoneda torna a obrir amb les següents mesures de seguretat:

El servei de préstec es continuarà fent amb reserva prèvia per part de l'usuari a través de mitjans telemàtics o telefònics. 

Per a la devolució dels documents en préstec caldrà trucar prèviament per telèfon i es comunicarà a l'usuari l'espai on podrà dipositar els documents. 

En aquesta segona fase, amb els espais adaptats, es limitarà l’accés lliure al catàleg i es controlarà l’aforament de la biblioteca per evitar aglomeracions, només es podrà venir amb cita prèvia. Es mantindran totes les mesures d’higiene i seguretat.

- Com demanar cita prèvia

Tenint en compte que l’aforament és limitat, per evitar aglomeracions els usuaris hauran de demanar cita prèvia per venir a la Biblioteca. Es podrà reservar un lloc a l’espai de consulta o bé a la zona dels ordinadors a través del telèfon o correu electrònic indicant dia i hora. Totes les reserves es confirmaran per correu electrònic  un cop comprovat que l'espai sol·licitat està disponible.

Com realitzar una devolució

Per tal de realitzar una devolució, els usuaris hauran de posar-se en contacte amb la Biblioteca a través del telèfon o correu electrònic.

La persona responsable li indicarà el lloc exacte on es troba la caixa on dipositar els documents a retornar.

Com sol·licitar informació bibliogràfica o realitzar un préstec

Per tal de realitzar una consulta sobre els documents disponibles al catàleg de la biblioteca o bé realitzar un préstec, els usuaris hauran de posar-se en contacte amb la Biblioteca a través del telèfon o correu electrònic indicant el títol del document que desitgen.

En cas que el document es trobi disponible per al seu préstec s’indicarà a la persona la data i hora per recollir-lo. 

També es pot consultar aquesta informació i sol·licitar la reserva del document a través del web de la biblioteca: http://biblioteca.lesborgesdelcamp.cat

Horari: Dimarts i dijous de 09.00 a 12.00 h 
Correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telèfon: 977 817000 ext. 2
Web: biblioteca.lesborgesdelcamp.cat

 

Dilluns, 25 Mai 2020 15:07

fase2Aquest dilluns 25 de maig s'inicia la Fase 2 a la nostra regió sanitària. Continua vigent l’estat d'alarma però es flexibilitzen les mesures per anar adaptant-se a la nova normalitat.

Mesures de la fase 2

Dilluns, 25 Mai 2020 08:29
Pàgina 1 de 7