El tiempo - Tutiempo.net

Notícies

brossaLes directives europees i les directrius de la Generalitat de Catalunya s’han fixat en la mala qualitat de la recollida selectiva que estem fent arreu del país, també a les Borges del Camp.

Dimecres, 11 Desembre 2019 10:17

LogoarxiuDes de l’Ajuntament de les Borges del Camp s’ha impulsat el projecte de la creació de l’Arxiu Fotogràfic Municipal. L’Arxiu tindrà un format digital, a fi de ser més accessible per a qualsevol persona interessada en consultar-lo. L’objectiu d’aquest Arxiu, per tant, no és altre que establir un fons d’imatges, vídeos o documents d’interès per a la divulgació històrica i cultural de la nostra vila.

Dimecres, 27 Novembre 2019 12:35

nadal2019

El dia 1 de desembre comencen les Festes de Nadal a les Borges del Camp. Com cada any no falten les celebracions tradicionals d'aquestes dates i l'Ajuntament juntament amb les entitats organitza activitats per a tothom i especialment per als més petits: Descobrim el Nadal, inflables, Cinema infantil, anem a buscar el tió, i la tant esperada arribada de SSMM Els Reis d’Orient.

Dimecres, 27 Novembre 2019 12:00

grip no vacunatL’Agència de Salut Pública de Catalunya impulsa cada any una campanya de vacunació antigripal estacional, que s’adreça especialment a les persones que tenen un alt risc de complicacions si pateixen la grip  i també a les persones o grups que poden transmetre la grip a persones en situació d'alt risc, com ara els professionals de la salut.

Dimecres, 13 Novembre 2019 08:45

buscar personesLes persones aspirants a les borses de treball de recepcionista i auxiliars de geriatria ja teniu disponible l'anunci dels resultats de la prova de català, valoració de mèrits i resultats finals.

Podeu consultar l'anunci de cada una de les borses al Tauler d'anuncis.

Dimarts, 01 Octubre 2019 10:09
Pàgina 1 de 6