El tiempo - Tutiempo.net

Notícies

Sala de PlensEs convoca a la sessió extraordinària que tindrà lloc a l'Auditori del Centre Cultural Serè el proper dilluns dia 19 d'octubre de 2020 a les 19.00h.

Divendres, 16 Octubre 2020 08:52

TotsSANTS2020A partir del dilluns 26 d’octubre i fins al dilluns 2 de novembre, el Cementiri Municipal ampliarà el seu horari d’obertura amb motiu de les festes de Tots Sants i Fidels Difunts.
L’horari especial serà des de les 9 del matí, fins a les 6 de la tarda. Des de l’Ajuntament, fem una crida a la responsabilitat i a evitar aglomeracions de persones al cementiri, així com respectar les mesures de seguretat sanitàries.


Programa d’actes
Els actes del dia de Tots Sants començaran a les 12 del migdia, a l’església parroquial, amb la Missa Solemne. Seguidament, Mémora oferirà el, ja tradicional, Recital pel Record a la 1 del migdia, al cementiri. A les 8 del vespre, des del campanar de l’església parroquial, repic de campanes amb el toc general de difunts.
L’endemà, dia dels Fidels Difunts, a les 11 del matí se celebrarà la Missa al cementiri municipal, en memòria de tots els borgencs i borgenques difunts.

Divendres, 09 Octubre 2020 08:38

24 091Des de l’Ajuntament de les Borges del Camp volem recordar que el Servei de Recollida de Voluminosos que es fa un cop al mes està pensat per facilitar el reciclatge de determinats mobles (matalassos, fustes..) o grans electrodomèstics de la llar (neveres, rentadores...) als borgencs i borgenques que per la seva situació (gent gran, sense vehicle....), no poden portar individualment aquests voluminosos a la deixalleria comarcal ubicada a Botarell. Cal recordar també que el Servei de Recollida de Voluminosos de l’Ajuntament únicament es pot fer servir sota demanda: s’ha de trucar prèviament a l’Ajuntament i indicar quin tipus de residus es demana que us vinguin a buscar per casa. L’Ajuntament pren nota i us tornarà a trucar per avisar-vos del dia en què el personal de la brigada que fa el Servei passarà a buscar-ho.

24 09

El Servei de Recollida de Voluminosos NO pot recollir mobles d’habitacions senceres, o cuines senceres perquè no és un servei de mudances. En aquests casos cadascú s’ha de preocupar de portar els voluminosos a la deixalleria comarcal o contactar amb drapaires. En cap cas deixeu els voluminosos al carrer o fent un abocament il·legal. El Servei de Recollida de Voluminosos té un cost que paguem entre tots els veïns i veïnes i un mal ús, per abús del servei, comporta un greu perjudici per la imatge que projectem delsnostres carrers i pel sobrecost inacceptable que suposa per al conjunt del poble. Per tot això, des de l’Ajuntament us demanem la màxima col·laboració. I recordeu que l’Ajuntament no és una empresa de mudances.

Divendres, 25 Setembre 2020 11:54

delimitacioEs notifica a tots els titulars de les finques que resulten afectades per l’expedient de delimitació entre el terme municipal de les Borges del Camp i el de Maspujols, que s’ha assenyalat l’inici de les operacions de delimitació per al proper dia 30 de setembre, a les 12 hores a l'Ajuntament de les Borges del Camp.

 

Dimarts, 22 Setembre 2020 18:04

cremaS'habilita el període entre el 16 de setembre i el 15 d'octubre durant el qual es pot sol·licitar l'Autorització de crema. Aquelles persones que vulguin portar a terme una crema als terrenys forestals durant aquest període han de sol·licitar prèviament l'autorització a les oficines de l'Ajuntament.

Posteriorment a aquesta data, durant el període entre el 16 d'octubre i el 14 de març les persones que tinguin previst fer foc no necessiten d'una autorització administrativa però sí que ho han de comunicar prèviament a l'Ajuntament.

 

Dimarts, 22 Setembre 2020 11:36
Pàgina 1 de 3