El tiempo - Tutiempo.net

Notícies

Premi Literari 2020

L’Ajuntament de les Borges del Camp ha convocat la XXIX edició del Premi Literari les Borges del Camp per a Joves Agustí Pàmies, adreçat a estudiants de 6è de primària, d’ESO i Batxillerat que estudien als centres d’ensenyament del municipi, o jovent que resideix al poble i estudia algun d’aquests cursos en altres centres.

Les obres es poden presentar fins al 13 de març a l'Ajuntament de les Borges del Camp o bé als mateixos centres educatius (l’escola Rocabruna i l’INS Fontanelles). El premi per a la persona guanyadora de 6è de primària serà un llibre de lectura, mentre que per a cada curs d’ESO i Batxillerat el primer premi serà de 60 euros i el segon de 40 euros.

Consulta les bases.                         

Consulta les edicions anteriors.

Dimecres, 26 Febrer 2020 09:11

Cartell 1r Concurs Cartells FMLa portada del programa de la Festa Major en honor de la Mare de Déu de la Riera d’aquest 2020 serà escollida a través de la primera edició del Concurs del Cartell de la Festa Major.

Dimarts, 25 Febrer 2020 08:55

Autoritat Temporal de la MobilitatLes Borges del Camp participarà en l’enquesta de Mobilitat Quotidiana que promou el Consorci del Transport Públic al Camp de Tarragona. Més de 14.000 persones residents al Sistema Tarifari Integrat del Camp de Tarragona han estat seleccionades de manera aleatòria per a respondre l’entrevista telefònica a partir d’aquest dimarts 11 de febrer i fins al mes de maig.

L’objectiu d’aquesta enquesta és recollir informació relativa als desplaçaments que els entrevistats declarin haver realitzat en determinats dies anteriors a l’entrevista, per tal d’obtenir estadístiques comparables amb altres territoris de Catalunya.

Els borgencs i borgenques que hagin estat inclosos en la mostra rebran, prèviament a la trucada del personal enquestador, una carta postal de l’Autoritat Territorial de la Mobilitat demanant la seva col·laboració.

Dijous, 13 Febrer 2020 09:26

PAM Les Borges del CampL’Ajuntament de les Borges del Camp obrirà la definició del full de ruta municipal de les actuacions del govern a la ciutadania.

Dijous, 30 Gener 2020 08:43

Nou horari d'atenció presencial de COMAIGUA a les Borges del Camp a partir del 3 de febrer de 2020:

NOUhorariCOMAIGUA 2020

Dijous de 9 a 13 hores

Dilluns, 20 Gener 2020 11:43
Pàgina 1 de 7