El tiempo - Tutiempo.net

Notícies

buscar personesEs convoca el procés per seleccionar el personal que ha de formar part d’una Borsa de treball de Treballador/es socials per l’organisme autònom administratiu depenent de l’Ajuntament de les Borges del Camp, Patronat Municipal Residència Mare de Déu de la Riera, mitjançant concurs de valoració de mèrits, d’acord amb les bases aprovades i que estan publicades en el taulell d’anuncis i en el portal de transparència de la seu electrònica i el web de l’Ajuntament (www.lesborgesdelcamp.cat).

Veure anunci

Divendres, 17 Agost 2018 18:27

programa 2018La Festa Major de la Mare de Déu de la Riera ens espera per gaudir i viure amb intensitat aquests dies en què rememorem els actes més tradicionals i els orígens que ens identifiquen com a poble: la Tronada i l’Arribada. Al voltant d’aquests actes centrals, el programa de la Festa Major presenta un format consolidat que té en compte totes les edats i que busca orquestres i espectacles que convidin a la participació.

Dijous, 16 Agost 2018 12:31

bicicletadaDivendres 27 de juliol al vespre, grans i petits de totes les edats i condicions es van enfilar a la bici per participar en la Bicicletada Nocturna, una activitat organitzada pel Poliesportiu El Garrigó, un clàssic de l’estiu borgenc que agrada, sobretot, els més petits per l’emoció de pedalar de nit pel terme municipal.

Dimarts, 31 Juliol 2018 10:48

sardinadaL’estiu a les Borges del Camp no es pot concebre sense una de les activitats que roman inalterable en tots els programes d’actes des de fa més de vint anys: la sardinada. L’Associació Cultural de Dones Borgenques, amb el suport de l’Ajuntament, té tant per la mà l’organització que tot va amb precisió mil·limètrica: des de la cocció de les sardines, al lliurament dels plats, el gelat de postres, els cafès per a qui en vulgui i el rom cremat posterior.

Dilluns, 23 Juliol 2018 09:01

festasociAquest diumenge 15 de juliol ha estat un dels més calorosos del que portem d’estiu però això no ha estat obstacle perquè al vespre, quan ja ha refrescat una mica, unes 300 persones de l’Associació de la Gent Gran de les Borges del Camp s’han trobat a la pista del Centre Cultural Marinada per a celebrar la Festa del Soci, un berenar-sopar amb què l’entitat acomiada les activitats de tot el curs i desitja un feliç estiu als seus associats i associades.

Dilluns, 16 Juliol 2018 13:12
Pàgina 1 de 5