Vés al contingut

El Poliesportiu El Garrigó, a punt per a un estiu d’activitats aquàtiques, lúdiques i socials

Després de la renovació de la Junta Directiva aquesta passada primavera i de reobrir el bar-restaurant el passat 20 de maig, el Poliesportiu El Garrigó, el Polimira l’estiu amb optimisme i amb una proposta d’activitats molt completa, gràcies a totes les persones associades i al suport que l’Ajuntament de les Borges dona a l'entitat. El Poli és una de les entitats més nombroses del municipi i és la gestora d'un equipament clau de la vida social borgenca: les piscines.

L’objectiu és que les 400 persones associades gaudeixin d’un dels millors espais del poble i que, a més, l'entitat tingui capacitat per atreure les que no ho són perquè s’animin a formar part d’una entitat amb més de 50 anys d’història. 

Per preparar la temporada, s'ha canviat una de les bombes de la piscina i s'han reparat les fuites d'aigua per fer-la més sostenible i eficient. Cal recordar que la junta anterior va dur a terme el recreixement del vas de la piscina, de tal manera que és molt més assequible per a tothom. A més, unes 60 persones han treballat voluntàriament els dos últims caps de setmana de maig per posar a punt les instal·lacions, repassant desperfectes, instal·lacions, netejant, pintant...dues jornades de voluntariat que han acabat, cadascuna d'elles, amb un dinar de germanor. 

De cara a aquesta temporada, que començarà aquest dissabte, 8 de juny, amb l’obertura de les piscines a les 12 del migdia i amb un vermut popular a la 1 h, són els primers actes d'una dotzena d’activitats previstes fins al dia 11 de setembre.

A banda dels abonaments de temporada de les persones associades, el preu per accedir a les piscines tot el dia és de 5 euros, i de 3 euros per mig dia.

Fins al 21 de juny la piscina obrirà de dilluns a divendres de 4 de la tarda a 8 del vespre i avançarà l’obertura a les 12 h els dissabtes i diumenges. A partir del 22 de juny i fins l’11 de setembre, obrirà cada dia de la setmana de 12 del migdia a 8 del vespre.

Activitats aquàtiques

Com que les piscines són la principal atracció del Poliesportiu, les activitats aquàtiques ocupen una part important de la programació d’estiu per als infants, els joves i els adults.

Per als petits s’ofereixen els tradicionals cursets de natació per a nadons (2 i 3 anys) de 15.30 a 16.20 h; d’iniciació (de 3 a 5 anys) de 16.30 h a 17.10 h, i de perfeccionament de 17.10 h a 18 h. Tots els cursets es fan de dilluns a divendres.

Les activitats aquàtiques per a joves són novetat aquest estiu i inclouen waterpolo i socorrisme els dimarts i dijous de 12 a 12.50 h (de 13 a 18 anys) i aquagym els dilluns i dimecres de 18 h a 18.50 h.

Per als adults també s’han programat cursets de natació els dilluns i dimecres de 12 a 12.50 h i aquagym els dimarts i dijous de 18 a 18.50 h.

Totes aquestes activitats es faran durant el mes de juliol, amb inici el dia 1. La durada mínima és de 2 setmanes i és necessari un mínim de participants per tirar endavant els grups. Per a més informació i inscripcions, fins al 15 de juny, us podeu dirigir a la gestoria Fisdat Assessors (tel 977 817 331 i borges@fisdat.com).

Altres activitats esportives, lúdiques i socials

Després de l’obertura de la piscina, la següent cita de l’estiu al Poliesportiu El Garrigó serà el 15 de juny quan tindrà lloc el Torneig amateur de ping-pong, mentre el 22 es farà el Campionat amateur de petanca, una de les primeres activitats més populars que ja s’havien fet al Poli. El 23 de juny se celebrarà el sopar i la revetlla de Sant Joan, prèvia lectura del Manifest i posterior encesa de la foguera.

Ja el mes de juliol, el Poli acollirà una nova edició de la festa solidària Mulla’t per l’esclerosi múltiple, el 14 de juliol, i de nou tothom estarà convidat a participar en la bicicletada i remullada nocturna el 27 de juliol.

L’agost començarà amb el tradicional Sopar del soci el dia 3, i el 9 arribarà una nova edició de la Caminada nocturna als miradors, amb sopar de sarró. El dia 11 d’agost tindrà lloc el Campionat de botifarra, mentre a finals de mes, el dia 30, s’estrenarà Xalem! Torneig de jocs tradicionals, una proposta nova per riure i divertir tothom.

L’estiu acabarà al Poliesportiu, i a les Borges, l’11 de Setembre per celebrar la Diada Nacional de Catalunya a partir de les 12 h amb inflables aquàtics, concurs de paelles i la remullada final de la temporada.

Per a més informació de les activitats podeu contactar amb el telèfon de la Junta 620 693 522 o a garrigopoliesportiu@gmail.com, mentre el telèfon del bar-restaurant és 977 507 784.

Però l’activitat del Poli no acaba aquí, ja que estan preparant altres activitats amb la Comissió de Festes i amb la Biblioteca, a més de contactar i treballar amb els socis més joves per conèixer els seu interessos i donar-los més pes dins de l'entitat.

Per últim, recordar que la Junta Directiva del Poliesportiu el Garrigó la integren Mònica Llauradó, Eduard Masip, Jordi Agràs, Isabel Andreu, Rosana Grifoll, Francesc Borràs, Maria Pérez Pi i Maria Rofes. 

 

 

Comparteix