Vés al contingut

Caminada nocturna organitzada pel Poli i bingo popular a càrrec de l'Associació de Gent Gran

Aquest cap de setmana, a les Borges, dues entitats han estat les protagonistes pel que fa a l'organització d'actes d'estiu. 

D'una banda, el Poliesportiu el Garrigó ha tornat a convocar la Caminada Nocturna als miradors. Una vintena de caminadors i caminadores han enfilat aquest divendres, 19 d'agost, des de la porta del Poli el camí dels miradors on, un cop arribats, han compartit les vistes sobre el Camp de Tarragona, alguna foto més, l'esforç per la caminada i, sobretot, els talls de síndria que l'organització ha pujat fins al punt de trobada. 

Comparteix

Comunicat informatiu sobre les obres de millora de l'avinguda Senyora Magdalena Martorell

El proper dia 22 d’agost començaran les obres d’asfaltat del tram de l’avinguda Senyora Magdalena Martorell que va des del tomb de la Cooperativa fins a la plaça de la Punta, i finalitzaran el dia 31 d’agost.

Durant les obres no es podrà aparcar en tot aquest tram de via pública i es podrà circular només en sentit Alforja.

Mentre durin els treballs els accessos al camí de Reus, a la plaça de la Font i al passeig de l’Hort del Dasca estaran tancats des de l’avinguda Senyora Magdalena Martorell.

Comparteix

La 'Tarda de jocs per a la canalla' porta una quarantena de nens i nenes a l'ermita per jugar i xalar

Una quarantena de nens i nenes han participat aquest dimecres en la 'Tarda de jocs per a la canalla', una activitat promoguda per l'Associació dels Amics de l'Ermita de la Mare de Déu de la Riera que va celebrar-se a l'entorn de l'ermita borgenca. 

Afortunadament aquest dimecres les altes temperatures que estem patint des de fa setmanes s'havien moderat i la calor, tot i ser tema de conversa, no va ser l'element predominant. 

Comparteix

La Nit Blanca un èxit de participació, tot i que la pista de ball va quedar per a millor ocasió

Amb una temperatura a tres quarts d'una de la matinada de 26 graus, la nit del 14 al 15 d'agost, a les Borges, era la Nit Blanca. 

Molta gent al sopar, la immensa majoria rigorosament vestits de blanc i amb quatre fileres de taules, dues per cada banda, a més d'altres taules al fons de la pista i fins i tot alguna a la plaça de la Dona. La festa, per tant, va ser tot un èxit de convocatòria. A més, als participants en la vetllada els va quedar l'honor d'estrenar l'envelat del 2022, que ja anuncia que aviat serà festa grossa. 

Comparteix

Convocatòria de sessió extraordinària del ple

Es convoca a la sessió ordinària que tindrà lloc a l'Auditori del Centre Cultural Serè el proper dijous dia 11 d'agost de 2022 a les 19.00h.

ORDRE DEL DIA

MODIFICACIONS DE CRÈDIT

     1. Aprovació de la modificació de crèdit núm. 11/2022

DELEGACIONS A ALCALDIA

     2.  Delegacions especials a l'Alcaldia per modificar el projecte i el contracte de les obres de millora de les vies públiques

Comparteix

Més de 150 assistents al sopar anual de persones associades al Poliesportiu el Garrigó

El sopar anual de persones associades al Poliesportiu el Garrigó va celebrar-se aquest passat dissabte, 6 d'agost, amb la participació d'uns 150 socis de l'entitat. 

El Poliesportiu el Garrigó enguany està d'enhorabona ja que, a més d'haver pogut recuperar aquest sopar després dels dos anys de pandèmia, enguany també s'han fet les obres de recreixement de la piscina i de condicionament de la piscina infantil. 

Comparteix

Cinema, sopar de senalló, havaneres i rom cremat per tancar el mes de juliol

Les Borges del Camp ha acomiadat aquest calorós mes de juliol amb activitats a l'ermita i al Centre Cultural Marinada. Divendres, 29 de juliol, una cinquantena de borgencs i borgenques van trobar-se a l'ermita per veure Cinema familiar a la fresca a la plaça del santuari. És l'opció que va oferir l'Associació dels Amics de l'Ermita de la Mare de Déu de la Riera. 

Uns altaveus molt potents, la pantalla i taules i cadires escampades sota els arbres van acompanyar la projecció d'una pel·lícula de la factoria Disney: Jungle Cruise. 

Comparteix