Vés al contingut

La 'Tarda de jocs per a la canalla' porta una quarantena de nens i nenes a l'ermita per jugar i xalar

Una quarantena de nens i nenes han participat aquest dimecres en la 'Tarda de jocs per a la canalla', una activitat promoguda per l'Associació dels Amics de l'Ermita de la Mare de Déu de la Riera que va celebrar-se a l'entorn de l'ermita borgenca. 

Afortunadament aquest dimecres les altes temperatures que estem patint des de fa setmanes s'havien moderat i la calor, tot i ser tema de conversa, no va ser l'element predominant. 

Al contrari, allò que va predominar van ser les ganes de jugar, de xalar i de divertir-se de la canalla i les seves famílies que van trobar-se amb jocs de taula, per una banda, i amb diversos cubells i estris per jugar creant bombolles de sabó. 

El Joc de l'Oca, el Parxís, Tres en ratlla, una taula per dibuixar, un joc de memòria, el joc dels barcos, el Mikado i tot plegat desplegat en diferents taules adaptades a l'alçada dels més menuts, a més de tot el necessari per a fer bombolles van ser les opcions a partir de les quals els assistents van poder passar una bona estona. A més, diversos monitors i monitores de l'empresa organitzadora van dinamitzar la tarda, amb la col·laboració dels Amics de l'Ermita.  

La tarda de jocs va tenir una durada d'un parell d'hores, enmig de les quals es va servir un berenar a base de coca i una beguda xocolatada. 

Va ser, sens dubte, una tarda entretinguda i durant una estona allunyada de les omnipresents pantalles. Un temps per recuperar o per descobrir jocs tradicionals i, sobretot, una estona per jugar i passar-s'ho d'allò més bé.  

Comparteix