Vés al contingut

Els Reis Mags ja saben què volen els nens i les nenes de les Borges del Camp

Els Reis Mags de l'Orient ja han llegit totes les cartes que aquest dilluns, 26 de desembre, han portat els nens i les nenes de les Borges al patge reial.

Els tres Reis han tingut una mica de feina, perquè n'hi havia unes quantes de cartes, però amb l'ajuda del personal que els dóna suport i amb els avenços tecnològics de què disposen han pogut enllestir. De fet, les cartes dels nens i les nenes borgencs són les primeres de la comarca del Baix Camp que els hi arriben. 

Comparteix

Les Borges del Camp aporta una cinquantena de donacions al Banc de Sang

La donació de sang organitzada aquest dimecres, dia 21, al Centre Cultural Serè de les Borges ha comptabilitzat una cinquantena de donacions al Banc de Sang i Teixits, que aquests dies, coincidint amb la proximitat de les festes, es mobilitza de nou per evitar qualsevol risc d'escassetat. 

La capta s'ha fet novament al Centre Cultural Serè, habilitat amb tota mena de material sanitari (lliteres, una taula per a omplir formularis, una altra de consulta mèdica i un espai per a les mostres, etc). 

Comparteix

L'Institut Fontanelles, viu en verd!

L'Institut Fontanelles de les Borges del Camp forma part des d'aquest mes de novembre de la Xarxa d'Escoles Verdes de Catalunya, una distinció que acredita que el centre escolar borgenc ha assumit el compromís de treballar en la construcció d'una Catalunya més sostenible. 

Comparteix

Mor Ramon Playà Pérez, jutge de pau entre 1996 i 2021

La nit d'aquest dilluns dia 5 de desembre ha mort Ramon Playà i Pérez, qui va ser jutge de pau de les Borges del Camp entre els anys 1996 i 2021. Nascut a Sabadell l'any 1934, va començar a venir a les Borges del Camp degut a la seva feina de comerciant, fent estada a la fonda de Ca l'Emilio. Amb els anys, va acabar instal·lant-se definitivament amb la seva esposa i els seus tres fills a la vila.

Comparteix

Aquest any, sí: tornarem a viure un Nadal amb plena normalitat!

Ja fa mesos que hem deixat de banda les mascaretes, excepte a recintes sanitaris i transport públic, i que, amb l'ajut de les vacunes i de la sanitat, la Covid-19 va quedant enrere. De tota manera, la memòria és curta i fa només un any, qui ho diria, en molts actes i celebracions conjuntes la mascareta i la distància social eren obligatòries i necessàries. 

Per tant, doncs, la primera novetat d'aquestes festes nadalenques, que ja tenim a tocar, és que les podrem celebrar amb plena normalitat. 

Comparteix