Vés al contingut

Subvenció Diputació de Tarragona. Subvenció de caràcter excepcional 2019

De conformitat amb l'acord de la Junta de Govern de data 17 de desembre de 2019, donem publicitat a la subvenció atorgada per la Diputació de Tarragona per un import de 30.000,00 € per realitzar l'obra "Restitució del mur de contenció que sustenta el jardí de la Residència d'avis de les Borges del Camp.

Comparteix

Viu el Nadal a les Borges del Camp

De l’11 de desembre al 6 de gener, les Borges del Camp viurà unes festes nadalenques diferents, però amb una vintena d’actes adaptats a la situació de pandèmia que estem vivint. Una programació en què s’hi barrejaran actes presencials amb actes que es podran seguir de manera virtual, a través de les xarxes socials de l’Ajuntament.

Comparteix

Nou horari d'atenció presencial a les oficines de l'Ajuntament

A partir de la setmana vinent, degut a la millora de la situació de la pandèmia, l'horari d'atenció presencial a les oficines de l'Ajuntament de les Borges del Camp serà de dilluns a divendres de 9 a 13 h.

Es recomana que es prioritzin els tràmits telemàticament, a través del portal de tràmits i gestions de l'Ajuntament o per telèfon al 977 81 70 00 de dilluns a divendres de 9 a 14 i dimarts i dijous de 17 a 20h.

Comparteix

Avís de tall de subministrament elèctric

ENDESA informa que per tal d'incrementar la qualitat del servei elèctric, realitzarà uns treballs de manteniment i millora a la xarxa de distribució. Per aquest motiu es veuen obligats a interrompre temporalment el subministrament d’energia elèctrica el proper dijous 5 de novembre 07.00 a 10.00h a les següents zones:

Comparteix