Vés al contingut

Primera tarda de Festa Major amb psicologia, festa infantil, teatre i disco mòbil

La pluja, esperada i ben rebuda, tot i que inoportuna, no va deslluir el programa festiu de la primera tarda de Festa Major a les Borges. 

A primera hora, la psicòloga de l’Equip d’Atenció Primària de les Borges Anna Tost va donar pautes per posar fre a les preocupacions. Entre altres, l’acte va fer un repàs de la naturalesa d’alguns pensaments i inquietuds que amb freqüència ens venen al cap. Separats per categories per ajudar a identificar i a minimitzar o, si és possible apartar, aquells que ens provoquen neguit, l’atenció preferent s’hauria de centrar en els que són d’un to més positiu i possible. 

Aquest acte, que es va fer al local de l’Associació de Dones del Centre Cultural Serè, no va pertorbar, ni distreure ni preocupar als nens i nenes que, a la Sala d’Actes del mateix edifici, van assistir, acompanyats de pares, mares, i familiars diversos, a l’espectacle infantil de Lulú i Trusky. 

Mentre l’espectacle anava fent via a l’escenari, molts nens i nenes el que van fer va ser posar la cara, que els hi van pintar. Va ser una estona ben divertida que s’hauria d’haver fet a la pista del Centre Cultural Marinada, però finalment es va adaptar a la Sala d’Actes del Serè. 

La tarda-nit va acabar amb dues convocatòries més, a la Sala Polivalent. 

Poc després de dos quarts de nou del vespre, una altra reflexió entorn els límits i les característiques del nostre cervell i de la nostra ment. ‘Toc Toc’ és una obra de teatre en clau d’humor a partir dels símptomes d’una colla de pacients afectats pels TOCs, trastorns obsessius compulsius que certament inquieten a qui els pateix, tot i que a les Borges els vam veure en clau humorística. 

Per últim, la disco mòbil de Bonkers va tancar la jornada, ja entrada la nit, amb música, ambient disco, gent jove i ganes de nit. 

 

Comparteix