Vés al contingut

L’Institut Fontanelles gradua als 38 alumnes de la 13a promoció de BAT, que ara afronten la Selectivitat 

La 13a promoció de BAT de l’Institut Fontanelles (2022-24), que integren 38 nois i noies nascuts majoritàriament l’any 2006, va fer la seva festa de graduació aquest passat divendres, 17 de maig i a hores d’ara tots ells ja coneixen les notes de final de curs que, combinades amb les de la Selectivitat, determinaran les seves possibilitats d’accés a la formació universitària o als estudis de Grau Superior. Les proves de Selectivitat es duran a terme els pròxims 4, 5 i 6 de juny.

L’acte de graduació celebrat aquest passat divendres va estar presidit per les tutores de les classes de 2nA i 2nB, Blanca Niubó i Carmina Peiró, respectivament, pel director de l’Institut José Rey, per la presidenta de l’AMPA, Margarida Cabré i per l’alcalde de les Borges, Quim Calatayud. També hi va ser present una representant de l’Institut-escola de Cornudella de Montsant (Priorat). 

Durant els diferents parlaments, el director del centre, José Rey, va destacar alguns detalls que han caracteritzat la trajectòria d'aquesta promoció.

Entre altres, el director va felicitar als i a les alumnes pel fet que tots ells han aprovat a la primera el Treball de Recerca, fet que fins ara a l’Institut Fontanelles no s’havia produït mai, segons va dir el director. 

També va destacar, en relació a aquesta promoció, que la Comissió d’Igualtat de l’Institut Fontanelles s’ha creat gràcies a la iniciativa d’aquesta promoció d’alumnes, que la va impulsar i posar en marxa. 

Per la seva part, tant els alumnes com les seves tutores van expressar mútuament en diferents moments de l’acte l’afecte i la bona relació que s’havia establert, en general, entre alumnes, tutores, professorat i personal del centre docent.    

L’acte de graduació va comptar amb alguns moments força emotius, com quan els alumnes van interpretar We are the Champions (Queen) o quan l’alumne Roger Alzamora, per tancar l'acte, va interpretar al piano la coneguda cançó de Coldplay “Visca la vida”

El lliurament de les orles, la imposició de les bandes i la fotografia final amb tots els alumnes i els seus professors i professores van ser uns altres moments destacats de la cerimònia que per precaució, i a diferència d'altres edicions, va fer-se a cobert ja que el temps d'aquell divendres era inestable.

A més d’aquest acte de graduació, el proper 7 de juny es celebrarà un nou acte de lliurament d’orles, força més nombrós i en aquest cas per als i les alumnes de 4t d’ESO.      

 

Comparteix