Vés al contingut

L'Ajuntament de les Borges del Camp formalitza amb l'Incasòl l'enderroc de dues cases per alliberar el tomb de la Cooperativa

L'alcalde de les Borges del Camp, Quim Calatayud i Francisco Reina del Pozo, Cap de gestió de Projectes de Rehabilitació de Nuclis Antics, en representació de l'Institut Català del Sòl (Incasòl) han signat l'acord que permetrà l'enderrocament de dues cases al tomb de la Cooperativa, de tal manera que, un cop a terra, es podrà urbanitzar definitivament aquesta zona de l'avinguda Magdalena Martorell, adjacent al Centre Cultural Serè.

Les dues cases a enderrocar són a l'avinguda Magdalena Martorell, 64 i l'altre és una part de la finca situada al carrer de Baix, 1. Un cop enderrocades es podrà allargar la vorera que hi ha davant el Centre Cultural Serè fins a la placeta del Pi, amb la qual cosa l'entrada a aquest equipament cultural guanyarà en prestància, mentre que la vorera del davant, la que va desde la farmàcia fins al tomb del CAP es farà nova i de major amplitud. A més, els conductors també guanyaran en visibilitat. 

L'enderrocament de les dues finques afectades i la urbanització d'aquesta zona va a càrrec de l'Incasòl i té un pressupost de 131.900 euros (IVA inclòs). L'enderroc i la construcció de les voreres es farà immediatament després de la finalització de les obres que actualment s'estan fent a l'avinguda Magdalena Martorell entre el Baix Camp i la plaça de la Font. 

D'altra banda, i de forma simultània s'enderrocarà la casa que hi ha a l'avinguda Magdalena Martorell, 45 de tal manera que es faciliti l'accés dels conductors que s'incorporin a l'avinguda Magdalena Martorell en l'encreuament entre aquesta avinguda i l'avinguda Font de les Escales.  L'enderroc d'aquesta casa va a càrrec de l'Ajuntament de les Borges del Camp.  
 

Comparteix