Vés al contingut

L'Ajuntament de les Borges del Camp dona les gràcies a tothom que ha fet possible una gran Primavera Cultural

L'Ajuntament de les Borges del Camp vol agrair públicament a totes les persones i a totes les entitats el seu esforç, el seu entusiasme i la seva col·laboració en l'organització i desenvolupament d'una gran Primavera Cultural i d'una exitosa i molt participada Mostra d'Entitats.

La Primavera Cultural, que vam iniciar inaugurant el nou Museu de la Ràdio, és la primera gran manifestació cívica després de les dificultats que hem arrossegat a causa de la pandèmia. La suma de les institucions, amb l'Ajuntament de les Borges del Camp al capdavant, juntament amb les nostres entitats i amb totes i cada una de les persones que hi han col·laborat han fet possible aquest gran èxit, que posa de relleu que estem reprenent amb força tota la normalitat. 

La III Mostra d'Entitats, a més, ha sigut el colofó final i podem dir, amb satisfacció, que hem sortit de la pandèmia reforçats i amb més energia que mai. 

Qui ha fet possible aquest gran èxit són moltes persones i, sobretot, les nostres entitats: l'Associació de Dones Borgenques, l'Associació de Donants de Sang, Càritas les Borges del Camp, la Sala Parroquial, el Club Deportiu Les Borges, la Colla de gegants, grallers i timbalers Serè i Marinada, el Poliesportiu El Garrigó, la Colla Infantil de Diables, la Colla de Joves Els Havanus, La Borja, el Club Esportiu Rocabruna, l'AMPA Escola Rocabruna, l'AMPA Institut Fontanelles, la Llar d'Infants Els Eixerits, els Amics de l'Ermita de la Mare de Déu de la Riera, la Comissió Aplec de la Sardana Verge de la Riera, l'Associació de Gent Gran de les Borges del Camp, la Parròquia de l'Assumpció, el Cor Parroquial, la Lliga contra el càncer, l'ADF Les Borges del Camp i el Correllengua. 

I també totes les persones que indirecta o directament han contribuït amb la seva assistència i el seu suport a donar sentit a aquesta expressió de vitalitat que ha estat la Primavera Cultural 2022. 

Moltes gràcies a totes i a tots!!   

Comparteix