Vés al contingut

José Rey, director de l’Institut Fontanelles, deixa aquest curs la direcció i el centre i seguirà com a professor a Tarragona

José Rey, professor de matemàtiques i director de l’Institut Fontanelles des de l’any 2015, finalitzarà aquest curs la seva estada a les Borges i, per tant, deixarà també la direcció del centre. 

Rey ha exercit com a professor a l’institut borgenc des de la posta en marxa d’aquest nou equipament (any 2007) i ha estat el segon director de l'Institut Fontanelles. En una primera etapa el director va ser el montbrionenc Esteve Folch Màdico (2007-2015) mentre que entre el 2015 i aquest 2024 ha sigut José Rey qui ha exercit com a director. 

A partir del curs vinent, Rey seguirà impartint classes de matemàtiques, la seva especialitat, en un institut de la ciutat de Tarragona. El seu últim acte públic a l’institut borgenc serà el proper 7 de juny quan es farà el lliurament d’orles als i a les alumnes de 4t d’ESO.

Rey ha mantingut una bona relació tant amb l’Ajuntament de les Borges com amb la resta d’ajuntaments dels 10 municipis que integren la comunitat educativa de l’institut i, en el cas de les Borges, ha sigut habitual la seva assistència als actes més rellevants de la Festa Major com una mostra de la implicació de l’institut en la vida social del municipi. 

L’alcalde de les Borges, Quim Calatayud, va posar de relleu aquesta bona relació entre Rey i el municipi i durant l’acte de graduació dels i les alumnes de 2n de BAT celebrat aquest passat dia 17. Durant la seva intervenció, l’alcalde va agrair a José Rey la seva implicació i la feina feta al capdavant de l’institut i li va desitjar, en nom de tota la comunitat, molta sort en la nova etapa professional que iniciarà després de disset anys d’estada a les Borges. 

 

Comparteix