Vés al contingut

Entitats i Ajuntament es retroben presencialment en la primera reunió conjunta després de la Covid-19

Les entitats borgenques i l'Ajuntament de les Borges del Camp s'han retrobat aquest dijous al Centre Cultural Serè en la que ha sigut la primera trobada presencial després dels efectes de la pandèmia. Tot i l'ús de les mascaretes, aquesta reunió marca un punt d'inflexió cap a la progressiva recuperació de la normalitat.    

La trobada ha comptat amb més d'una vintena de representants de les entitats i, per tant, pràcticamemt hi eren totes. Per part de l'Ajuntament la trobada ha estat presidida per l'alcalde, Joaquim Calatayud, acompanyat de les regidores i els regidors Maria Vilà, Montse Llauradó, Raquel Cueva, Carles Bardou i Raül Moreno. Cal recordar que abans de la pandèmia, entitats i Ajuntament mantenien, com a mínim, dues trobades anuals que es van veure interrompudes, almenys en format presencial, a causa de la Covid 19. 

La reunió ha començat amb unes primeres paraules de l'alcalde agraïnt a tothom la seva assistència, la persistència demostrada en els moments més difícils de la pandèmia i posant de relleu que l'objectiu és recuperar l'activitat social i cultural que es du a terme, en gran part, gràcies a la tasca de les entitats

L'alcalde també ha informat dels canvis en la normativa relativa a les subvencions i ha mostrat la plena disposició de l'Ajuntament per ajudar a les entitats en la tramitació d'aquests ajuts. 

Per la seva part, la regidora Maria Vilà ha informat de les previsions que hi ha entorn la Primavera Cultural, que enguany es reprendrà i s'obrirà amb la inauguració a les Borges del Camp d'un nou museu dedicat a la ràdio, i que es concentrarà el gruix de les seves activitats entre el 18 i el 24 d'abril. 

La regidora també ha donat compte de la tria del dia 1 de maig per fer una nova edició de la Mostra d'Entitats, que es celebrarà seguint la pauta d'edicions anteriors ja que van resultar molt exitoses i ben acollides tant pel públic com per les entitats. 

A banda d'aquestes qüestions també s'ha començat a perfilar el calendari d'activitats de cara a l'estiu i a la resta de l'any. La trobada ha finalitzat amb altres qüestions d'interès ciutadà, entre elles l'imminent inici de les obres de l'avinguda Magdalena Martorell, previst per al proper dilluns dia 14 de març.

Comparteix