Vés al contingut

El Poliesportiu El Garrigó inicia nova etapa, tant al bar-restaurant com amb la renovació de la seva junta directiva

El bar-restaurant del Poliesportiu el Garrigó ha iniciat aquest cap de setmana una nova etapa amb els germans Sergi i Cristian al capdavant de l’empresa que s’ha fet càrrec de la gestió de l’establiment. 

Provinents d’una família amb diversos establiments de restauració a Cambrils i a Vila-seca, els nous gestors han mostrat un gran poder de convocatòria ja que, a més de borgencs i borgenques, divendres 17 a la tarda al Poli hi van fer cap moltes altres persones, grups i famílies d’altres municipis i ciutats properes. La festa inaugural va ser tot un èxit.  

Per incentivar aquesta arrencada, els nous gestors van sortejar un pernil ibèric, hi va actuar un Dj en directe i es van fer degustacions de tapes i de formatge, es va comptar amb el servei d’un tallador de pernil i la brasa no va parar d’anar treient tota mena de comandes. 

Fins al proper dissabte 8 de juny, data prevista per a l’inici de la temporada de bany, el Poli obrirà de diumenge a dijous de 8:00 a 17:00h i divendres i dissabte de 8:00 a 24:00h. 

 

Nova junta

La reobertura del bar restaurant del Poli és el primer pas, públicament, de la nova junta de l’entitat. 

Amb Mònica Llauradó com a presidenta, la nova junta la integren també Eduard Masip, Jordi Agràs, Isabel Andreu, Rosana Grifoll, Francesc Borràs, Maria Pérez Pi i Maria Rofes. 

La nova junta, que s’ha fet càrrec de l’històrica entitat borgenca aquesta primavera, tenia un primer objectiu: tenir la piscina a punt i en condicions per poder obrir amb normalitat per a la temporada de bany 2024. 

Cal tenir present que, a més de la revisió de la maquinària que fa funcionar la piscina també s’ha hagut d’estar amatent a totes les disposicions a causa de la situació de sequera.  

Sigui com sigui, aquest objectiu, així com la reobertura del bar restaurant, s’han pogut assolir i la temporada de bany arrencarà amb normalitat el proper 8 de juny. 

A més, es faran cursets de natació per a nens i nenes, cursets de natació i socorrisme per a persones adultes, es mantindran les activitats tradicionals (Flama del Canigó i revetlla de Sant Joan, sopar de socis i sòcies, caminada, bicicletada i bany nocturn, Mulla’t per l’esclerosi, etc) i s’hi afegiran algunes activitats noves. 

Així, per exemple, diumenge vinent, 26 de maig, s’ha convocat a tothom que hi vulgui participar a una jornada de treball per endreçar l’entitat, una activitat que finalitzarà amb una paella de germanor. 

El Poli, que va fer 50 anys l’any passat, 2023, ha obert per tant una nova etapa per partida doble, tant amb la renovació de la junta com amb la nova gestió al capdavant del servei de bar-restaurant.       

 

Comparteix