Vés al contingut

Les Borges del Camp rememora 38 anys després Terra Baixa, obra del GAT, el Grup Amateur de Teatre

Una seixantena de borgencs i borgenques han assistit aquest dilluns a la projecció de l'obra de teatre Terra Baixa, d'Àngel Guimerà, que a les Borges del Camp va escenificar el GAT, Grup Amateur de Teatre, l'any 1981, tot i que la gravació que s'ha vist aquest dilluns és de 1984. Aquesta recuperació ha sigut possible gràcies a la iniciativa que en el seu dia va tenir el malaguanyat Agustí Pàmies, qui va filmar la representació que es va fer a la Sala Parroquial. Agustí Pàmies, a més, era el director de l'obra. 

Comparteix

Les Borges del Camp acull exitosament la presentació i la venda de la 'Petita Història de l'ermita de la Mare de Déu de la Riera'

Els actes del cap de setmana de Sant Jordi a les Borges del Camp van començar divendres a la tarda amb la presentació d'un llibre que ha estat acollit molt exitosament per part de borgenques i borgencs. Es tracta de la 'Petita Història de l'ermita de la Mare de Déu de la Riera', un llibre profusament il·lustrat i de molt fàcil lectura que es va presentar divendres a la tarda, dia 22, a l'ermita. L'acte va ser presidit per la imatge de la Mare de Déu de la Riera, situada sobre una peana a la porta de l'ermita i amb un cistell de flors als peus.   

Comparteix

Les Borges del Camp recupera, amb una gran resposta, la tradició d'anar a menjar la mona a l'ermita

La iniciativa dels Amics de l'Ermita, que han convocat tothom aquest Dilluns de Pasqua a menjar la mona a l'ermita de la Mare de Déu de la Riera, ha tingut una molt bona resposta per part de borgencs i borgenques de totes les edats. Més de 200 comensals s'han trobat aquest dilluns i d'alguna manera s'ha recuperat una tradició que en els últims anys havia anat en retrocés en favor de grups de persones foranes que poc a poc havien anat desplaçant la gent del poble. 

Comparteix

El bar restaurant del Poli inicia una nova etapa

El bar restaurant del Poliesportiu El Garrigó, popularment conegut com el Poli, ha iniciat aquest dijous al vespre, 14 d'abril, una nova etapa a mans de l'empresària del sector de la restauració Marta Guillén, qui també gestiona el Bar les Borges, més conegut com el 'bar del Pere'. 

Comparteix