Vés al contingut

Subvenció Diputació de Tarragona. Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria Municipal i Territori

De conformitat amb les bases reguladores per a la concessió de subvencions de salut pública per la transició energètica i acció climàtica, es dóna publicitat a la subvenció atorgada per la Diputació de Tarragona per acord de la Junta de Govern, de data 14 de desembre de 2021, segons el qual l'Ajuntament de les Borges del Camp és beneficiari d'un ajut de 25.473,66 € destinats a la renovació de l'enllumenat públic i a la reducció de residus urbans.

Comparteix

Subvenció Diputació de Tarragona. Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria Municipal i Territori

De conformitat amb les bases reguladores per a la concessió de subvencions de salut pública per generar entorns més resilients, segurs i saludables, es dóna publicitat a la subvenció atorgada per la Diputació de Tarragona per acord de la Junta de Govern, de data 21 de desembre de 2021, segons el qual l'Ajuntament de les Borges del Camp és beneficiari d'un ajut de 20.171,83 € destinats a diverses actuacions per generar entorns segurs i saludables.

Comparteix

Comunicat informatiu sobre les obres de millora de l'avinguda Senyora Magdalena Martorell

En breu començaran les obres de millora de l’avinguda de la Sra. Magdalena Martorell i del carrer camí de les Valls amb l’objectiu de millorar les esmentades infraestructures.

La data d’inici de l’obra està prevista pel dia 14 de febrer de 2022. La durada de l’actuació s’estima en 5 mesos aproximadament. Les vies públiques afectades per les obres són: tram de l’av. de la Sra. Magdalena Martorell que va des de l’entrada a l’av. del Baix Camp i fins l’accés a l’av. de la Font de les Escales; tram del carrer del camí de les Valls.

Comparteix

Borsa de treball d'auxiliar administratiu/va

Es convoca el procés per seleccionar el personal que ha de formar part de la Borsa de treball d'auxiliar administratiu/va per a l’Ajuntament de les Borges del Camp, mitjançant concurs-oposició, d’acord amb les bases aprovades i que estan publicades en el taulell d’anuncis i en el portal de transparència de la seu electrònica.

El termini per a presentar sol·licituds finalitza el dia 28 de febrer de 2022.

Veure l'anunci

Comparteix