Vés al contingut

Subvenció Diputació de Tarragona. Subvenció Pla d'Acció Municipal 2020

De conformitat amb l'acord de la Junta de Govern de data 27 d'octubre de 2020, donem publicitat a la subvenció atorgada per la Diputació de Tarragona per un import de 74.522,49 € per realitzar l'obra "Millora de la Residència d'avis i del Tanatori municipal de les Borges del Camp".

Comparteix

Notificació als propietaris de les finques afectades per la delimitació del terme

Es notifica a tots els titulars de les finques que resulten afectades per l’expedient de delimitació entre el terme municipal de les Borges del Camp i el de Botarell, que s’ha assenyalat l’inici de les operacions de delimitació per al proper dia 22 d'abril, a les 10.30 hores a l'Auditori del Centre Cultural Serè (Av. Sra. Magdalena Martorell, 64).

Comparteix

El proper dia 21 de maig es desplaçarà a Les Borges del Camp la unitat mòbil de la ITV de Tractors

El proper 21 de maig de 07.30 a 10.00h tindran lloc les revisions de la ITV Agrícola al Polígon Industrial de Les Borges del Camp (Carrer de les Comunicacions).

Les persones interessades han de demanar cita prèvia a les oficines de l’Ajuntament o trucant per telèfon al número 977 817 000.

Degut a la situació extraordinària per el coronavirus s’hauran de tenir en compte les següents premisses:

Comparteix

Jornada portes obertes de l'INS Fontanelles

El proper dimarts dia 9 de març a les 17:30 h l'institut Fontanelles convida a la jornada de portes obertes a les famílies i l'alumnat que iniciarà els estudis de 1r d'ESO el proper curs 2021-2022.

 Donades les circumstàncies, aquest any es realitzaran de manera telemàtica mitjançant una videoconferència (MEET).

 Per poder seguir aquesta videoconferència les famílies s'hauran d'inscriure abans del dilluns 8 de març omplint aquest formulari que també trobaran a la pàgina web del centre:

Comparteix