Vés al contingut
L’Ajuntament de les Borges del Camp aprova l’ordenança per a la promoció de les instal·lacions d’autoconsum amb energia fotovoltaica ateruel dj., 25/02/2021 - 11:47
Amb el vot favorable de tots els grups municipals, el ple del 19 d’octubre del 2020 va aprovar inicialment aquesta ordenança que estableix una regulació municipal que incentiva la implantació de les instal·lacions d’autoconsum amb energia solar fotovoltaica, la qual ha esdevingut definitiva en data 4 de febrer de 2021.
Energia fotovoltaica

Eleccions al Parlament de Catalunya: 14 de febrer de 2021

On he de votar?

El 14 de febrer hi ha eleccions al Parlament de Catalunya. L’Ajuntament de Les Borges del Camp ha habilitat la Sala Polivalent com a col·legi electoral per garantir les mesures sanitàries, de seguretat i de distància física per la covid-19. El local electoral estarà desinfectat, hi haurà punts d’accés segurs amb dispensadors de gel hidroalcohòlic i control de l’ús de la mascareta, i l’entrada i la sortida seran diferents per evitar l’encreuament de persones.

A quina hora he d’anar a votar?

Comparteix

El Carnaval de les Borges del Camp s’adapta a la pandèmia

Sense rua ni ball, es podrà participar del Carnaval borgenc des de casa, amb el concurs de disfresses i el de coreografies

La situació que estem vivint ens ha portat a haver de suspendre els actes tradicionals del Carnaval que hauríem celebrat el dissabte 6 de febrer. Tot i això, ens hem reinventat perquè puguem viure aquesta festa des de casa.

Concursa des de casa!

Comparteix