Vés al contingut

El Club Esportiu Rocabruna tanca la temporada amb èxits esportius i nous reptes

Dissabte 11 de juny també ha estat el dia escollit pel Club Esportiu Rocabruna per tancar la temporada esportiva i ho ha fet amb un torneig de bàsquet. Un total de 12 equips de Reus, Tarragona i els Alfacs s’han aplegat a la Sala Polivalent per gaudir d’una jornada de bàsquet amb equips prebenjamins, benjamins, alevins i infantils. En concret hi han participat els equips reusencs Maria Cortina, Pare Manyanet, Joan Rebull i Reus Deportiu. També hi han participat la Salle Tarragona, Garden Gaià (Baix Gaià) i el Club de Bàsquet Rapitenc d'Els Alfacs. 

El president del Rocabruna, Pep Sancho, ha valorat molt positivament la temporada just acabada, i ha destacat especialment que l’equip sènior Sots 25 ha quedat campió territorial de Tarragona, mentre l’aleví ha acabat la lliga campió imbatut del seu grup amb 14 victòries en 14 partits.

El Club Esportiu Rocabruna es va crear a les Borges del Camp en 2010 (amb anterioritat estava vinculat a l'escola), i actualment compta amb equips en categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, sènior i veterans, amb jugadors i jugadores de les Borges, però també de municipis veïns com Maspujols, l’Aleixar, Riudecanyes, Botarell i fins tot de la Torre de Fontaubella.

En total, el club mou més de 80 persones entre jugadores i jugadors, entrenadores i entrenadors i personal tècnic i directiu. A més, algunes de les jugadores formades a la cantera de club avui són també entrenadores dels equips en formació, sota la direcció del president del club i també entrenador, Pep Sancho i de la seva companya Eva Cabré.

De cara a la temporada vinent el Club Esportiu Rocabruna mirarà de consolidar els equips actuals amb l'objectiu de seguir formant pedrera. Anteriorment el club s'havia dedicat també a altres esports, però actualment està centrat únicament en el bàsquet.     

Comparteix