Vés al contingut

Les Borges del Camp amb el Dia Internacional de l’Orgull LGBTI+

Amb motiu del 28 de juny, Dia Internacional de l’Orgull o per a l’Alliberament LGBTI+, l’Ajuntament de les Borges del Camp referma un any més el seu compromís amb la defensa dels drets de les persones LGBTI+, i se suma a la reivindicació pel dret de les persones a viure com vulguin ser, en plenitud i lliures de discriminacions i violències.

Comparteix

Un nombrós grup porta corrent la Flama del Canigó a les Borges i comença el millor estiu jribas dg., 25/06/2023 - 01:43

La festa i l’alegria compartida per amics i familiars han protagonitzat la nit de Sant Joan a les Borges del Camp per obrir l’estiu al poble, amb petards, música, foc i gresca com a ingredients principals.

-

Convocatòria de sessió extraordinària del ple

Es convoca a la sessió ordinària que tindrà lloc a la Sala de Plens el proper divendres dia 23 de juny de 2023 a les 13.30h.

ORDRE DEL DIA

PRESA DE POSSESSIÓ DE REGIDOR

1. Presa de possessió del Regidor José Félix Garrido Moreno

CARTIPAS MUNICIPAL
2. Constitució de la Junta de Govern Local

Comparteix

Convocatòria de sessió extraordinària del ple

Es convoca a la sessió ordinària que tindrà lloc a la Sala de Plens el proper dimecres dia 14 de juny de 2023 a les 19.00h.

ORDRE DEL DIA

APROVACIÓ ACTA SESSIÓ ANTERIOR

1. Ple ordinari de l'11 de maig de 2023

Comparteix

El Mitma licita per 2,9 milions d'euros les obres de reordenació d'interseccions i millora d'accessos de la carretera N-420 a Botarell, les Borges del Camp i Riudoms

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) ha licitat, per un import de 2,9 milions d'euros (IVA inclòs), un contracte d'obres per a la reordenació d'interseccions i la millora d'accessos a la carretera N-420, entre els quilòmetres 865,100 i 868,900, en els termes municipals de Botarell, Les Borges del Camp i Riudoms, tots ells a la província de Tarragona. Pròximament es publicarà en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) el corresponent anunci.

Comparteix

Les Borges es prepara per a la Capvuitada, la festa que omple el nucli antic de catifes de flors

És una de les festes més participades de les Borges del Camp, principalment per l’esforç de molta gent en decorar carrers i places amb catifes de flors per on, al cap de poques hores, hi passarà la processó.

És la Capvuitada, la tercera festa major borgenca, que es celebra el dijous després de Corpus, que té només un dia de durada i que, a diferència de les altres, amb balls, espectacles, actes infantils, etc., aquesta es centra principalment en el fet religiós.

Comparteix