Vés al contingut

Molt bona resposta de borgencs i borgenques a la donació de sang, acte final de la Primavera Cultural

La donació de sang al Centre Cultural Serè que borgencs i borgenques van fer al Banc de Sang i Teixits ha estat el darrer dels actes programats dins la Primavera Cultural borgenca 2023, que va iniciar-se el passat 16 d'abril. 

Pel que fa a la donació de sang, la resposta va ser molt positiva i satisfactòria ja que van registrar-se 58 persones donants, dues de les quals donaven sang per primer cop. A més, tres de les persones donants no van poder fer la donació. Cal recordar que abans de fer qualsevol donació, el personal mèdic responsable fa un repàs de l'estat de salut (pressió i altres paràmetres) i es recullen dades mèdiques de la persona donant. Si el personal mèdic considera que la persona donant, per qualsevol motiu, no pot donar, se l'emplaça per a una nova ocasió i se li agraeix la seva generositat i predisposició. 

A les Borges, totes les persones donants participen en un sorteig de productes alimentaris que ofereixen diversos establiments del poble i que és una forma més d'agrair la generositat de les persones donants. 

Mari Boqué i Maria Riera Rofes, representants a les Borges del Banc de Sang i Teixits, han valorat molt positivament l'alt nombre de persones donants en aquesta nova edició de la capta i agraeixen a totes les persones donants la seva col·laboració i generositat.    

Comparteix