Vés al contingut

Aneu-vos preparant, que s’acosta Carnaval!

La festa de Carnaval a les Borges del Camp es celebrarà el proper 11 de febrer i enguany aquest ha de ser el millor dels millors després que els últims anys han sigut de restriccions a causa de la pandèmia, que ha impedit una celebració normal.

És per això que tot el desplegament propi d’una festa tant viva, tant acolorida i tant participativa com el Carnaval s’ha de manifestar recuperant carrosses, recuperant comparses i amb tota la força d’una celebració que a les Borges gaudeix d’una gran, variada i nombrosa participació. 

El Carnaval borgenc començarà el dissabte 11 de febrer a les cinc de la tarda amb la concentració al passeig de l’Hort del Dasca de totes les colles, carrosses i comparses. A continuació començarà la Rua del Carnaval fins a la Sala Polivalent. 

Un cop a la Sala Polivalent, totes i cada una de les colles participants podrà mostrar les seves coreografies i el jurat haurà d’escollir la millor carrossa, la millor comparsa, les millors disfresses en parella, la millor disfressa individual i la millor coreografia.

Un cop fet el lliurament de premis, festa, ballaruca, música a càrrec del DJ Albert Band fins a les dotze de la nit. A més, tots aquells que us vulgueu quedar a sopar, tindreu les taules i cadires a la vostra disposició.

Recordeu els premis del millor Carnaval:

  • A la millor carrossa
  • A la millor comparsa
  • A la millor disfressa en parella
  • A la millor disfressa individual
  • A la millor coreografia

Totes aquelles colles que vulguin participar del Carnaval borgenc caldrà que s'apuntin a través del següent formulari.

Comparteix