Definició i funció de les galetes

De conformitat amb l'establert en la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, li informem que aquest lloc web emmagatzema informació de les adreces IP dels ordinadors, i utilitza Galetes amb l'objectiu de prestar un millor servei i oferir-li una millor experiència en la seva navegació.

Les Galetes són petits arxius de text que contenen informació, i que es generen en l'ordinador o terminal de l'Usuari quan navega pel lloc web. Amb la navegació per aquesta web vostè presta el seu consentiment per rebre aquestes Galetes. Per mitjà d'elles l’AJUNTAMENT DE LES BORGES DEL CAMP només obté i conserva la informació sota les condicions descrites en la present Política de galetes:

 

¿Quin tipus de galetes utilitzem?

Segons el termini de temps que romanguin actives

 • Galetes de sessió: Són un tipus de galetes dissenyades per recaptar i emmagatzemar dades mentre accedeix a la nostra web i romanen en l'arxiu de galetes del seu navegador fins que abandoni la pàgina. Com per exemple les galetes d'identificació.
 • De servei. Relacionades amb algun servei personalitzat dins del lloc web, amb venciment inferior a 24 hores.
 • Galetes persistents: Són un tipus de galetes en el qual les dades segueixen emmagatzemats en el terminal i poden ser accedits i tractats durant un període determinat de temps.

 

Segons la seva finalitat i la Entitat que les gestiona:

 • Galetes pròpies: Són aquelles que enviem a l’ordinador o terminal des de la pròpia pàgina web.
 • Galetes de tercers: Són aquelles que s'envien al seu ordinador o terminal des d'un domini o una pàgina web que no és gestionada per nosaltres, sinó per una entitat col·laboradora. Com per exemple, les usades per Google qui instal·la galetes que ens ajuden a analitzar el funcionament del nostre lloc web, i millorar l'efectivitat de les nostres campanyes de màrqueting.
 • Galetes tècniques: són aquelles necessàries per a la navegació i el bon funcionament de la nostra web. Per exemple, permeten realitzar el procés de compra, controlar els aspectes de seguretat de la web, compartir continguts a través de xarxes socials…
 • Galetes d’anàlisi: Són aquelles que ben tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d'usuaris i realitzar el mesurament i anàlisi estadística de la utilització que fan els usuaris de la nostra web. Per a això analitzem la navegació a la nostra pàgina web amb la finalitat de millorar l'oferta de productes o serveis que oferim. Exemple d'això són:
  • El nombre de visitants únics de cada pàgina / secció, que s'utilitza per fer un recompte de les vegades en què el lloc és visitat per un usuari, així com la primera i última vegada d'aquesta visita. Això ajuda a conèixer les àrees de més èxit i augmentar i millorar el contingut, amb el resultat que els usuaris obtinguin una experiència i servei més satisfactoris.
  • La data i hora d'accés a la nostra web, amb la finalitat de permetre esbrinar les hores de més afluència, i fer els ajustos precisos per evitar problemes de saturació en les nostres hores punta.
  • La font de tràfic, que registra l'origen de l'usuari, és a dir, l'adreça d'Internet des de la qual parteix l’enllaç que dirigeix a la nostra web, amb la finalitat de potenciar els diferents enllaços i bàners que apunten al nostre servidor i que ofereixen millors resultats.
 • Galetes publicitàries i de publicitat comportamental: Les galetes publicitàries són aquelles que permeten la gestió, de la forma més eficaç possible, dels espais publicitaris que es poguessin incloure a la nostra pàgina web sobre la base de criteris com el contingut editat o la freqüència en la qual es mostren els anuncis.
   

Les Galetes de publicitat comportamental actuen en funció del comportament (preferències i eleccions personals) dels usuaris obtinguts a través de l'observació continuada dels seus hàbits de navegació, la qual cosa permet desenvolupar un perfil específic per mostrar-li anuncis personalitzats en altres llocs web.

¿Com puc configurar o deshabilitar les galetes?

Pot configurar el seu navegador per ser avisat de la recepció de galetes i negar-se a acceptar-les activant la configuració en el navegador que permet rebutjar-les. No obstant això, li advertim que la desactivació de les Galetes pot provocar la limitació, o fins i tot impossibilitat d'accés a algunes de les funcionalitats de la nostra web, així com alguns dels serveis poden deixar de funcionar correctament.

Per a més detall sobre la configuració de les galetes en el seu navegador, consulti el menú "Ajuda" del mateix.

A través dels següents enllaços pot trobar més informació per a cadascun dels principals navegadors:

 

També li proposem consultar els següents llocs web: Aboutgaletes, youronlinechoices, Network Advertising Initiative o Digital Advertising Alliance on trobarà explicacions detallades sobre com eliminar les galetes del seu ordinador i més informació general sobre les mateixes.

 Galetes de tercers / empreses col·laboradores

 •  Google:

Google ofereix un gran nombre de productes per ajudar-nos a administrar els nostres anuncis i llocs web; entre els quals s'inclouen Google Analytics. En visitar el nostre lloc web poden enviar-se algunes galetes al seu navegador.

Aquestes galetes poden habilitar-se des d'una sèrie de dominis diferents, inclosos www.google.com, i www.doubleclick.net  per permetre'ns usar serveis conjunts al servei de Google, com un servei de mesurament i elaboració d'informes d'anuncis. Consulti més informació sobre els tipus de galetes que utilitza Google.

Google Analytics és l'eina d'analítica que ajuda al nostre lloc web www.lesborgesdelcamp.cat a entendre la manera en què els usuaris interactuen amb les seves propietats. Pot utilitzar un conjunt de galetes per recopilar informació i informar de les estadístiques d'ús dels llocs web sense identificar personalment als visitants de Google. Consulti més informació sobre les galetes de Google Analytics (Política de galetes de Google).

L'Ajuntament de les Borges del Camp està present en diverses plataformes web de tercers, majoritàriament xarxes socials, i, en alguns casos, l'Ajuntament de les Borges del Camp insereix contingut provinent d'aquestes en el propi lloc web. En ambdós casos, és possible que aquestes plataformes de tercers disposin de galetes pròpies. L'Ajuntament de les Borges del Camp no té control sobre aquestes galetes i, per aquest motiu, recomana als usuaris revisar la política de seguretat de cada una d'aquestes plataformes.

 • Facebook:

Pàgina de galetes de Facebook.

 • Twitter:

Pàgina de privacitat de Twitter.

 • Flickr:

Centre de privacitat de Yahoo!.