Vés al contingut

Sant Jordi 2021: tornem al carrer!

Després d’un Sant Jordi confinats a casa, aquest any tornarem a viure la Diada de Sant Jordi als carrers de la nostra vila. Això sí, amb les mesures de seguretat per la Covid-19.

El proper 23 d’abril, les Borges del Camp tornarà a celebrar la Diada de Sant Jordi. A diferència de l’any anterior, on el confinament ens va portar a celebrar-la des de casa, guarnint els balcons i finestres del municipi, aquest any podrem recuperar la celebració popular als carrers.

La jornada tindrà com a escenari l’entorn del passeig de l’Hort del Dasca i les instal·lacions del Centre Cultural Marinada (Cal Dasca). A les 5 de la tarda, a la pista tindrà lloc l’espectacle familiar “Sant Jordi i Santa Georgina: el Musical”.  Es tracta d’una producció de la companyia Songi Kune que transportarà el públic a un món on regna el respecte, la igualtat i el treball en equip. L’obra és, per damunt de tot, una oda a l’amistat. La llegenda com mai abans te l’havien explicat, amb unes cançons plenes de ritme.

Acte seguit, a les 6 de la tarda, la plaça de la Dona acollirà la presentació del llibre “Sis manaments. Cinc habitacions. Amén.”, de Teresa Díaz Grau. Es tracta de la primera novel·la que publica l’autora borgenca i que presentarà als convilatans.

En tots els actes serà obligatori l’ús de la mascareta i el gel hidroalcohòlic. Així mateix, per garantir la distància social s’hauran d’ocupar els seients indicats i no es podran moure de lloc.

Comparteix