Vés al contingut

Mor Ramon Playà Pérez, jutge de pau entre 1996 i 2021

La nit d'aquest dilluns dia 5 de desembre ha mort Ramon Playà i Pérez, qui va ser jutge de pau de les Borges del Camp entre els anys 1996 i 2021. Nascut a Sabadell l'any 1934, va començar a venir a les Borges del Camp degut a la seva feina de comerciant, fent estada a la fonda de Ca l'Emilio. Amb els anys, va acabar instal·lant-se definitivament amb la seva esposa i els seus tres fills a la vila.

Playà ha estat una persona totalment integrada a les Borges. Va ser un membre actiu de la vida social i cultural del poble, esdevenint president de l'Associació de la Gent Gran i, des de l'any 1996, jutge de pau de les Borges del Camp, càrrec que va ocupar fins al passat 2021.

La Corporació Municipal vol agrair aquesta llarga trajectòria al servei dels convilatans, tant en els vint-i-cinc anys de jutge, com en la seva participació en el conjunt d'activitats de la vila. Així mateix, traslladem el nostre més sincer condol a la seva família i amics.

La sala de vetlles serà avui, dilluns dia 5 de desembre, a partir de les 16.00 h. El funeral tindrà lloc a l'església parroquial de l'Assumpció demà, dia 6 de desembre, a les 12.00 h.

Descansi en pau!

Comparteix