Vés al contingut

La plaça de la Dona s'omple de para-sols per poder seguir còmodament el concert-vermut de CatAcústic

L'ombra era aquest diumenge l'opció més buscada per part dels assistents al concert-vermut que va oferir el duet CatAcústic mentre nois i noies d'Els Havanus s'afanyaven a servir patates, olives, vermut, cervesses, refrescos... Una part dels Havanus preparava a l'interior els platets amb olives i patates, mentre que una altra part els servia a la clientela. La caixa aconseguida ha de servir a la colla jove borgenca per pal·liar, en part, els danys que van patir al local dels joves, on dimarts passat s'hi va declarar un incendi que, afortunadament, només va provocar danys materials. A més, els Havanus també van sortejar entre l'assistència dos lots de productes aportats per diversos establiments borgencs.

La plaça de la Dona es va omplir ja que tot i la calor, que una lleugera brisa va fer més suportable, l'oferta era prou interessant i, a més, els organitzadors, l'Ajuntament de les Borges i la Colla de Joves Els Havanus es van esforçar per oferir ombra a tots els assistents, una fita aconseguida amb para-sols i carpes que van anar augmentant fins i tot a mig concert.

Entre els assistents, a més dels ja esmentats nois i noies, famílies borgenques que, posats a fer, van considerar que la proposta era prou interessant. I la particularitat del concert va ser que el duet CatAcústic ofereix al públic la possibilitat de triar el repertori que vol sentir. 

El grup va repartir uns fulls amb tot de cançons i peces conegudes dividides entre primers plats, segons i postres amb més de 60 cançons a escollir, totes elles d'intèrprets de casa nostra: Blaumut, Buhos, Cesc Freixas, Doctor Prats, Els Amics de les Arts, Gossos, Antònia Font, Glaucs, Joan Dausà, Lax'n'busto, Mishima, Rosalía, Sau, Sopa de Cabra, Txarango...hi havia molt i variat per escollir. 

Entre els assistents, a més, també hi va ser l'alcalde de Porrera, Joan Carles Garcia, convidat per l'alcalde de les Borges, Quim Calatayud, tant a gaudir del concert-vermut com, a continuació, a visitar el Museu de la Ràdio. 

Comparteix