Vés al contingut

Gran èxit del Carnaval borgenc, una mostra d’imaginació, bona feina i de moltes ganes de participar

El Carnaval borgenc va tornar a ser tot un èxit amb carrosses, disfresses, comparses i coreografies molt ben treballades, imaginatives i amb moltes ganes de fer-ho el millor possible. 

Va quedar clar que, amb la participació de tothom, l’objectiu és apujar el nivell d’aquesta festa, una de les més participades, col·laboratives i iròniques de les que es celebren durant l’any.   

Entre les colles participants n’hi havia almenys dues amb 40 persones inscrites com a integrants i sis amb entre deu i vint participants. En conjunt hi van participar més de 300 persones, la major part prèviament inscrites, altres que simplement es van afegir a la celebració.

L’Ajuntament, per la seva part, va lliurar a cadascuna de les colles inscrites bosses de confetti.  

Pel que fa a les disfresses i a les coreografies se’n van veure algunes de molt treballades i ben preparades, amb el treball previ i de coordinació que comporta tot plegat.  

El Carnaval va arrencar quan faltaven pocs minuts per les sis de la tarda. Entre confetti, música, i ganes d’exhibir-se per presentar les diferents coreografies, el Carnaval va arribar a la Sala Polivalent on cada colla va fer els seus balls i presentacions davant les altres colles i el públic assistent. 

Acollits amb aplaudiments i satisfacció, aquests balls van donar pas al veredicte final i a la recollida de premis, que van recaure sobre: 

1a Millor Carrossa: Els Desmanegats

2a Millor Carrossa: Els Havanus

 

1a Millor Disfressa de grup: Ben Inflats

2a Millor Disfressa de grup: Els Collonuts

 

1a Millor Comparsa: Pim Pam

2a Millor Comparsa: Passats de Voltes

 

Millor Disfressa individual: La Pema

 

Millor Colla de menys de 10 integrants: Només en som cinc

 

Millor Coreografia: Ninja’s Power 

 

(A la galeria, àmplia selecció fotogràfica d’aquest Carnaval 2024). 

 

Comparteix