El tiempo - Tutiempo.net

Vuit colles geganteres acompanyen al Serè i a la Marinada en la XXV Trobada de Gegants, Grallers i Timbalers

IMG 20170903 WA0000Vuit colles geganteres van participar dissabte, 2 de setembre, en la XXV Trobada de Gegants, Grallers i Timbalers, organitzada per la Colla de Geganters, Grallers i Timbalers Serè i Marinada, un nom que descriu als diferents integrants de l’agrupació, que també inclou, cal no oblidar-ho, als capgrossos que acompanyen als gegants.

La XXV Trobada de Gegants, Grallers i Timbalers, amb el Serè i la Marinada actuant d’amfitrions, va iniciar-se a les sis de la tarda amb la plantada de gegants al passeig de l’Hort del Dasca. A la trobada hi van participar les colles geganteres de l’Institut Pere Mata, el Vendrell, Riudoms, Riudecols, Montbrió del Camp, Passeig de les Palmeres de Tarragona, Castellvell del Camp, Alcover i les Borges del Camp.

Posteriorment, a les set de la tarda, va iniciar-se la cercavila, que tenia un punt d’avituallament molt concorregut a la plaça de la Font. La cercavila va finalitzar al Replà, on les colles van entrar una a una i on van oferir els seus balls de lluïment. Els últims gegants en entrar a plaça van ser el Serè i la Marinada, acompanyats per gralles i timbals i per una nombrosa presència de públic, amb molta canalla asseguda a terra per seguir atentament el ball de gegants i gegantes.

La trobada va finalitzar amb una ballada conjunta de tots els gegants presents a la plaça i amb el lliurament d’un record commemoratiu a totes les colles participants.

Llegir 11892 vegades
Diumenge, 03 Setembre 2017 11:00