El tiempo - Tutiempo.net

El Festival de Playback, amb més de 100 artistes, ofereix un gran espectacle i omple l’envelat

IMG 20170904 WA0080Un envelat pràcticament ple va vibrar intensament amb el Festival de Playback del diumenge 3 de setembre al vespre, organitzat per la Sala Parroquial, i en el que més d’un centenar de borgencs i borgenques de totes les edats en van ser els protagonistes. Uns van reproduir cançons populars de tots els temps i d’altres van ajudar i col·laborar en tota la posada en escena per oferir un espectacle de més de dues hores, entretingut i d’alegria encomanadissa.

El Festival de Playback, que van presentar Maria Riera Llauradó i Josep Altès, es va obrir amb la cançó de Jaume Sisa “ Qualsevol nit pot sortir el sol” i va continuar amb 23 cançons més, totes elles molt populars i conegudes d’artistes i grups com Madona, Raffaella Carrà, Ricki Martin, Shakira, ABBA, Lady Gaga, Sau, Sopa de Cabra, Fonsi i fins i tot Segonamà, el grup que integren joves músics de les nostres contrades i, entre ells, el bateria borgenc Joel Llauradó.

Entre els artistes participants cal comptar mossèn Joan, que va ser el bateria de Ricchie e Poveri i el cantant dels grups Txarango i Los Manolos i el seu “Amics per sempre”, la peça amb que es va tancar el Festival i que va servir perquè, a mitja cançó, tots els artistes participants del Festival omplissin completament l’escenari. L’última cançó, però, va ser “Deplega la vela” de Segonamà, que va cantar tothom des de dalt de l’escenari i a la platea.

A banda de la participació del mossèn, cal destacar també la gran implicació de tots i cada un dels més de cent artistes que hi van participar i dels col·laboradors i col·laboradores que s’han ocupat de molts altres aspectes logístics, des de la preparació dels vestuaris fins a les coreografies, la selecció de les cançons, la tria dels i les intèrprets, etc. Tota aquesta feina s’ha anat fent al llarg de tot l’estiu amb un resultat brillant que va rebre l’aplaudiment i la complicitat de tot el públic que va veure i seguir l’espectacle

El moment més intens de la nit precisament va ser quan els autèntics Segonamà van aparèixer per sorpresa a l’escenari mentre els petits borgencs que els imitaven “tocaven” precisament “Desplega la vela”. Els crits i els aplaudiments van desbordar l’envelat i els fans es van afanyar a acostar-se a l’escenari quan, en acabar la cançó, els Segonamà es van fer una autofoto (“selfi”) amb els seus imitadors i tot l’envelat al darrere.

Per acabar, la presidenta de la Sala Parroquial, Montserrat Llauradó, va agrair la participació de tothom, la col·laboració de l’Ajuntament i va tenir, en nom de tota la junta, un sentit record “per dues persones que no estan aquí però que ens van ensenyar molt com fer festivals i espectacles, són el Ramon (Llauradó) i el Josep (Andreu)”.

Els artistes que es van imitar i les cançons que es van interpretar són les següents:

Jaume Sisa (Qualsevol nit pot sortir el so); Wham (Wake me up before you go go); RIcchie e Poveri (Será porqué te amo); Maddona (Like a prayer); Teresa Raval (Veo veo); ABB (Waterloo); La Trinca (No ve d'un pam); Raffaella Carra (Que dolor); The Bangles (Walk like an Egyptien); Sopa de Cabra (L'Empordà); Freddy Mercuri i Montserrat Caballé (Barcelona); Ricki Martin (María); Marta Sánchez (La chica ye-yé);

Sau (Boig per tu); Pati Pla del Club Super 3 (Tots som súpers); Els Pets (Bon dia); Spice Girls (Wannabe);

Azúcar Moreno (Sólo se vive una vez); Lady Gaga (Bad Romance); Txarango (Una lluna a l'aigua); Luís Fonsi i Daddy Yankee (Despacito); Shakira (la Bicicleta); Segonamà (Desplega la vela) i Los Manolos (Amigos para siempre).

Llegir 11142 vegades
Dilluns, 04 Setembre 2017 21:00