El tiempo - Tutiempo.net

Les Borges s’assegura la tradició dels Diables, que s’exhibeixen a l’Arribada Infantil

IMG 20170907 WA0017La tradició del Ball de Diables de les Borges del Camp es manté molt viva al municipi, i una prova més de l’arrelament que tenen els diables es va poder veure aquest dimecres, 6 de setembre de 2017, quan 31 nens i nenes del municipi van prendre part en l’Arribada Infantil, on van tirar coets i carretilles al so dels timbals del Grup de Timbalers que els acompanyava.

El Ball de Diables infantil es va crear a les Borges l’any 2008 i, des d’aleshores, el municipi celebra l’Arribada Infantil com a acte previ a la gran nit de l’Arribada. Actualment, el Ball de Diables Infantil està integrat per 31 nens i nenes, el més petit dels quals és un diable de només un any.

L’Arribada Infantil va sortir de la plaça de Sant Antoni i es va exhibir amb el màxim lluïment a la plaça de la Font i a la plaça de l’Esglèsia en un recorregut pels principals carrers del nucli antic borgenc. L’Arribada Infantil compta amb el ple suport de la Colla  de Diables i del Grup de Timbalers i si enguany ja ha sigut un acte emotiu i molt lluït, amb el foc com a protagonista, l’any vinent encara prendrà un major protagonisme ja que se celebrarà el desè aniversari de la fundació d’aquest col·lectiu i de l’Arribada Infantil.

Llegir 11495 vegades
Dijous, 07 Setembre 2017 18:00