El tiempo - Tutiempo.net

Inflables, jocs de fusta i bombolles de sabó a la Festa Major de la Mainada

IMG 20170909 WA0122Aquest dissabte, 9 de setembre de 2017, s’ha aixecat amb el cel núvol, amb les temperatures més baixes i amb una amenaça permanent de pluja que, finalment, ha quedat en poca cosa. No era el millor escenari per als inflables i per als jocs a l’aire lliure programats a la Festa Major borgenca, però tot i amb això, pares, mares, avis, àvies, nens i nenes han pogut gaudir d’allò més amb els diferents jocs que han tingut a l’abast.

Durant el matí i a la tarda sis inflables diferents han quedat instal·lats al carrer Verge de Montserrat, que aquests dies és tallat al trànsit. Des d’un simulador d’una planxa de windsurf, on la canalla s’enfilava fins a caure, passant per un gran tobogan i per altres inflables amb tota mena d’animals i figures de colors llampants.

Ja a la tarda, i després de la pluja que ha caigut al migdia, a més dels inflables, l’oferta s’ha ampliat al pati de l’Escola Rocabruna amb jocs de fusta i bombolles de sabó i amb l’espai Comaigua. Les bombolles de sabó, amb les seves formes màgiques i amb l’efecte de la difracció, han anat creant volums i formes fantàstiques que la canalla ha gaudit d’allò més. Pel que fa als jocs de fusta, hi havia una mica de tot, des de xanques, fins al joc d’escacs i les dames o altres que requerien habilitat per fer caure bitlles o per aturar les fitxes del contrari. D’altra banda, a l’espai Comaigua hi havia jocs destinats a sensibilitzar els més petits, i també als més grans, en l’ús racional de l’aigua o en les tasques del correcte reciclatge dels residus.

Molta canalla ha passat una bona estona tant amb els inflables com amb la resta de jocs, però el dia no s’ha acabat aquí, ja que a les 10 de la nit, a l’envelat, el Mag Lari ha presentat el seu nou espectacle.

Llegir 11561 vegades
Diumenge, 10 Setembre 2017 12:30