El tiempo - Tutiempo.net

El Mag Lari es torna a posar les Borges a la butxaca i fi de festa sorpresa amb els TarracoSurfers

IMG 20170910 WA0017El Mag Lari, que ja va ser a la Festa Major borgenca l’any 2015, va tornar a posar-se aquest dissabte, 9 de setembre de 2017, al públic borgenc - i a molta altra gent vinguda de fora - a la butxaca amb un espectacle punyent, amb humor àcid, ple de directes i d’indirectes però que al final acaben amb molt riure i molts aplaudiments.

L’espectacle del Mag Lari, grandiós, tot i que només hi actuen ell mateix i el seu ajudant Albert, va tenir molts moments àlgids, però sens dubte una de les escenes de la nit va ser la resposta que l’alcalde, Joaquim Calatayud, va donar al mag quan aquest li va preguntar si li feia por pujar a l’escenari amb ell. L’alcalde, ocurrent, va arrencar els aplaudiments del públic quan li va dir que s’estimava més acompanyar-lo a ell que no pas haver d’acompanyar a la Guàrdia Civil. Fort aplaudiment i bon humor, sobretot bon humor.

Aquesta intervenció de l’alcalde no va ser la única de la nit. A l’escenari hi va pujar un nen, l’Aleix, els borgencs Jordi Pàmies i la seva esposa Mercè, que casualment celebraven aquell dia el seu aniversari de boda, la Iolanda i la Mariona, mare i filla de Salou, l’Albert del Morell i la Marta, també borgenca, que es va encarregar d’obrir els cadenats de la caixa que el Lluís, un altre espectador, es va encarregar de vigilar durant tot l’espectacle. Aquests van ser només alguns dels col·laboradors amb que el Mag Lari va donar vida a l’espectacle, que també va incloure altres convidats, entre ells una duquesa, amb qui finalment es va abraçar i els riudomencs, una referència constant durant tot l’espectacle.

El Mag Lari va ser acomiadat amb forts aplaudiments, però tot just va finalitzar la seva intervenció va arrencar l’actuació, fora de programa, dels TarracoSurfers, una actuació sorpresa que va portar la contundència del rock and roll i d’altres ritmes pop i llatins a l’envelat de la Festa Major borgenca.

Ball, ritme, contundència, cinc músics sobre l’escenari liderats per Joan Reig, el bateria d’Els Pets, i un repàs per molts èxits de la història recent de la música: des de Led Zeppelin al Bon dia d’Els Pets, una versió del Despacito i de la Bicicleta de Shakira o una reconversió rockera d’alguns dels èxits de Michael Jackson van posar el colofó final a una jornada plena de màgia, humor, riures, ball i amb un últim missatge de Joan Reig a tots els presents: aneu a la manifestació a Barcelona l’11 de Setembre i el dia 1 d’octubre tothom a votar. La festa continua.

Llegir 12142 vegades
Diumenge, 10 Setembre 2017 18:00